2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه لجباز

262 بازدید | 27 پست

دخترم ۲۲ماهشه میگه جیش دارم ولی میبرمش نمیتونه بکنه اینقد نگه میداره ک یهویی بی اختیار میریزه خودش نمیخاد ک بی اختیار جیش کنه 

سه ساعتم بشینی تو دسشویی جیش نمیکنه بعد میاد بیرون اینقد تو خودش نگه میداره میداره تا ناخودآگاه میریزه.حتی شده شش هفت ساعت خودشو نگه داشته میترسم کلیه هاش خراب نشن 😥 پوشکش هم که میکنم بازم پوشکش خشکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله من ۲۱ماهه ان خدارو شکر اینکارو نمیکنن بعضی وقتا اذیت میکنن نمیان دستشویی ولی در کل ایقد سخت نیسن

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

من برای پسرم اینکار میکردم وقتی میدیدم وقت جیششه میبردم تو حیاط یکم اونجاش آب ولرم میریختم بعدش زود جیش میکرد... بدای پی پیشم یکم رو پام خمش میکردم بعدها عادت کرد بدون آب ریختن جیش کنه

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)