2777
2789
عنوان

رفتار عجیب خواهر شوهرم بیاااید

199 بازدید | 9 پست

یکم دارم اذیت میشم 

بااینکه من خوشبینم و واقعا خوشحال هستم 

همش میگه بذار من به جات این کارو کنم بده به من برات ثبت نام کنم بذار من ببرمت بیارمت بذار من برات خرید کنم و....

خیلی خوبه ها 

اما من آدم درونگرایی هستم و حس میکنم اون استقلالم داره به خیر میفته 

و شوهرم هم مکرراً میگه ارتباط بگیر و ...

معتقدم به دوری و دوستی 

اگه بگم برات به اصرار شوهرم چ کارا واسه خواهرشوهر عنترم کردم و جوابمو چقدر زشت داد دیگه واسشذکاری نمیکنی

کاری ک شوهرت میگه را نکن

کلا هیچ کار و خدمت و خیر و خوبی نرسون بهشون 

دست نمک نداره

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری هرچیزی شورش دربیاد اذیت کننده میشه.واسه منم اینجوری بودن مثلابدون خبردادن میومدن خونمون یاانتظارداشتن هرهفته دعوت کنم و هروقت دعوت میکردن برم من خب راحت نبودم واقعا فاصله هم میگرفتم قهرمیکردن و...الانم ب همین بهونه وخیلی مسائله دیگ کلا قطع رابطه شدیم ن شوریه اون موقع ن بی نمکیه الان

شوهرم نمیگه من خدمت کنم میگه بذار اون به تو برسه

راست میگه تو هیچ کاری نکن

ببین من بدجنس نیستم ولی زخم خوردم ضربه خوردم 

بذار خدمتت کنن

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

تا وقتی طرز فکری که داری درست و با اصول اخلاقی منافات نداره همون کاری که بهش اعتقاد داری رو انجام بده اینکه بقیه چی میخوان چه اهمیتی داره

میخوای مستقل باشی پس ثابت کن-دیگه کاراتو خودت انجام بده به خواهر همسرتم بگو ممنون که به فکرمی ولی ترجیح میدم کارامو خودم انجام بدم