2777
2789
عنوان

کی عذاب قبرش نمیترسه؟باید ترسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 84 پست
امام علی(ع) در ارتباط با حوادث قبر تا قبل از آمدن قیامت می فرماید: «پیش از فرا رسیدن قیامت امورى وجو ...

در صدق این حدیث شائبه ای وجود داره 

چون عذاب قبر به معنایی که شما مطرح فرمودید نیست 

با احتساب حرف شما باید گفت کسی که دفن نمیشه عذاب قبر نداره حتی اگر گناهان زیادی داشته باشه 

مورد دیگه اینکه این حدیث با حدیث امام حسین علیه السلام که از منبع موثقی درک و دریافت شده تناقض داره چون اون حضرت می‌فرمایند مرگ انتقال از ساحل سختی ها به ساحل بهشت های پهناور و جاویدان است 

یا می‌فرمایند مرگ انتقال از زندان به قصر است

و...

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
حالا تاعذاب قبر

مرگ در دوقدمی ما کمین کرده

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدیدا میترسم 

برا همه یکسان نیست که بگیم راه فراری ازش نیست

اعمال نیک و خواندن قرآن و...

بخصوص صدقه ی جاریه وباقیات الصالحات

البته بسته به اعمال ادماست...خودامام علی فرمودن مرگ از عسل شیرین تراست...

بله بسته به اعمال داره و مرگ واسه مومن از عسل شیرین تره نه واسه همه!!!

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
در صدق این حدیث شائبه ای وجود داره  چون عذاب قبر به معنایی که شما مطرح فرمودید نیست  با ...

عزیزم این بخشی از خطبه ۱۹۰ نهج‌البلاغه. هست صد در صد تو تفسیرش کامل توضیح داده شده .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نمیترسم چون‌کاری نکردم والا ،اگه من بترسم اونایی هم‌که هزار تا کار کردن‌ هم بترسن عدالتی تیست پس عذا ...

خیلی قشنگ گفتی

فشارقبر علما درتفسیرها گفتن که همان علایق و دلبستگی های دنیوی و مادی و احساسی این دنیاست.‌‌...من مامانم چندروزه فوت شدن خودم حس سختی جدایی روباتک تک سلولهای وجودم درک کردم...شب و روزم گریه است خداصبربده و به روح مادرم ارامش

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
وقتایی که بهش فکر میکنم، آره... والا امام معصوم با اون همه تقوا و مراقبت از ترس قیامت گریه میکرده، م ...

امام معصوم که تکلیفش مشخصه 

بنظرت اگر گریه هم کرده باشه بخاطر اینه که ترس داره؟

نه صرفاً بخاطر عظمت اون روزه که به یادش میفته و به گونه ای اشک تواضع دربرابر قدرت خداست

کسی که نیکوکار باشه نه ترسی داره و نه غمگین میشه 

اخه چه لزومی داشته خدا ماروبدون اراده خودمون به این دنیابیاره و بعدا دچارگناه بشیم...خواسته ناخواسته باهزارتا سختی و مشکلات.‌‌.بعدوقت مرگ هم اینطوری حتی بدتراز حیون باهامون رفتاربشه که چی...؟!بنظرم خدانوروعشق است حتی برای ادم بدها..‌مگه مخربانتراز مادرنیست برای مادر بچه بد و خوب نداره کدومشو اینطوری عذاب می ده،!

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
عزیزم این بخشی از خطبه ۱۹۰ نهج‌البلاغه. هست صد در صد تو تفسیرش کامل توضیح داده شده .

بررسی میکنم 

اما مطمئنا با حالت استعاری و پوششی فرمودند چون عذاب قبر به این معنا نیست منظور عذاب روحه نه اینکه واقعا دیواره قبر تنگ بشه و...

مورد دیگه اینکه امام علی راجع به همه ی آدما که قطعا اینو نگفتن 

راجع به بدکارا صدق می‌کنه نه همه 

چون اولا خداوند عادله و نیکوکاران رو با بدکارن برابر قرار نمیده ثانیا بخشنده است و رحیم

فشارقبر علما درتفسیرها گفتن که همان علایق و دلبستگی های دنیوی و مادی و احساسی این دنیاست.‌‌...من مام ...

گریه چرا عزیزم 

باقیات الصالحات مادرت باش 

دو رکعت نماز بخون توی رکعت اول بعد از حمد یه است الکرسی و رکعت دوم بعد از حمد ده بار سوره قدر(اناانزلنا)بخون 

خداوند هزار فرشته نگهبان براش میفرسته

صدقه بده که فوق‌العاده است براش 

اخه چه لزومی داشته خدا ماروبدون اراده خودمون به این دنیابیاره و بعدا دچارگناه بشیم...خواسته ناخواسته ...

اون چیزی که تو مغزامون کردن خیلی تحریف شده است نسبت ب رحمانیت خداوند

روز قیامت خداوند آنقدرعفو و بخشش داره و خیلیا رو با وجود گناه میبخشه که شیطان وسوسه میشه میگه بذار برم ببینم رو بزنم ببینم خدا منو نمیبخشه

ضمنا اگر عذابی در قیامت بر انسان بره بخاطر اعمال خودشه نه نعوذبالله ظلم خدا

گریه چرا عزیزم  باقیات الصالحات مادرت باش  دو رکعت نماز بخون توی رکعت اول بعد از حمد یه ...

چشم فعلانمی تونم تایک هفته