2777
2789
عنوان

کسایی که بعد از 30 سالگی ازدواج کردن

3188 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها 

من چندماهی میشه نامزدیم بهم خورده ( عقد نبودم ) ، تازه 30 ساله ام شده ، یه حس عجیب دارم که فکر میکنم بعد از 30 سالگی ازدواج سخت تر میشه ، کسایی که بعد از 30 ازدواج کردن بگین چه سنی و اینکه الان راضی هستین ؟

مادربزرگم سی سالگی جدا شد رفت فرانسه و بعد المان ادامه تحصیل داد هیچوقتم دیگه ازدواج نکرد.جمله معروفشم این بود: شما دنبال موفقیت باش.خیلی وقت داری.خدا رحمتش کنه الهی.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگم سی سالگی جدا شد رفت فرانسه و بعد المان ادامه تحصیل داد هیچوقتم دیگه ازدواج نکرد.جمله معروف ...

روحشون شاد ، خوش بحالت با همچین مادربزرگ روشن فکری 

عزیزم برات بهترینها را آرزو میکنم ، واقعا ازدواج تو کشور ما خیلی شرایطش مسخره شده متاسفانه

فقط باکسی ازدواج کن که هم مزاج باشید.من شوهرم همه چیش خوبه هم شغلش هم قیافش هم اخلاقش ولی اختلاف مزاج داریم من خیلی سردم اون خیلی گرم زندگیمون روهواس

بچه هاشو چیکار کرد؟؟!!

فقط یه پسر بود که پدرم هستن.مادربزرگم بعد اتمام تحصیلات برگشتن ایران.الان که هم پدربزرگم و هم مادربزرگم فوت کردن.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
منم ۳۳ سالگی ازدواج کردم. در کل هم معایب خودشو داره و هم مزایا. که بنظر من مزایاش بیشتر، حداقل در ...

چقدر خوب ، ایشالا خوشبخت باشی ، همچین حسی سراغت میومد که نکنه دیر بشه ؟