من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهانوطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهانوطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!
ار من ۵ سال پیش یک ازمایش کنار یک ساختمان پزشکان بود اونجا دادم دوتا امپول خون ازم گرفت جوابشم ۲۰ رو ...
جوابش چقد دیر اومده عزیزم. الانم همینجوریه؟
سلام بله من هر ۶ماه آزمایش هورمون میدم آزمایش خونه توضیحات هر آزمایشگاهی باهم فرق داره ...
دکتر من فقط یه برگه نوشته داده دستم. و اصلا اشاره نکرد روز چندم سیکلم برم
نه عزیزم چیزی نگفت. من کیست تخمدان دارم برای همون برام نوشته. ولی هیچی راجع به زمانش نگفت
نمی دونم واسه من ازمایش کامل کامل بود هم تست پاپ اسپمر هم ازمایش هورمنی کامل واسه من گفت ما این ازمایش ها را می فرستیم تهران واسه نتیجه بهتر شاید واسه همون دیر شد ما قم می شنیم
اما الان می تونی به ازمایشگاه زنگ بزنی هم هزینه را برات می گن هم مدت جواب دهی را