2777
2789
عنوان

عواقب سقط جنین

1594 بازدید | 26 پست

اگه کسیو‌ میشناسید که از عمد یچه سقط کرده و‌خدا قهرش گرفته و بلایی سرش اومده میشه برام بنویسید لطفا

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قهرش نمیگیره کسیم چیزیش نمیشه

فقط برام سواله یه ادم چطور میتونه بجه خودشو که قلبش میزنه بکشه

دلیل اینکه میخوای سقط کنی اگه پشت سرهم بودن بچه هاته خیلیا این مدلی بچه داشتن و بزرگ کردن

واگه هم اینه که هردو هم جنس هستن دیگه حرفی ندارم ....

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

تو که تو تاپیک قبلیت گفتی دو ماه دیگه زایمانته. 

انشالله میدونی که جنین 7 ماهه رو نمیشه سقط کرد. 

به این چیزا فکر نکن. حست به بچه منتقل میشه طفلی عذاب میکشه. 

من چندتا فامیلمون سقط کردن وضعشون بهتر شد یا تاثیری رو زندگیشون نداشت 

کاش منم سقط میکردم😭😭😭😭

تو که تو تاپیک قبلیت گفتی دو ماه دیگه زایمانته.  انشالله میدونی که جنین 7 ماهه رو نمیشه سقط ...

اره اما همش میگم کاش سقط کرده بودم میخوام خودمو اروم کنم که اگه سقط میکردم فلان بلا سرم میومد اما همه میگن هرکی سقط کرده خوشبخت ترم شده

خدا قهرش نمیگیره کسیم چیزیش نمیشه فقط برام سواله یه ادم چطور میتونه بجه خودشو که قلبش میزنه بکشه د ...

بچه پشت هم بزرگ کردن به نظرت کاره راحتیع؟؟؟؟؟؟؟؟تو همین یکیش موندم  دهنم سرویس شده خدا مرگ بده بچه تو شکممو

جان

خانمی من هفته آینده تخمک گذاریمه چون ی دختر داریم همسرم ۳ ماه رژیم گرفته که اگه شد و خدا صلاح دونست پسر بشه...ولی من الان شرایط بارداری ندارم هیچ جوره حرفم گوش نمیده میخوام نفهمه و شب رابطه قرص ال دی بخورم تا حامله نشم بنظرت کارم درسته یواشکی

بچه پشت هم بزرگ کردن به نظرت کاره راحتیع؟؟؟؟؟؟؟؟تو همین یکیش موندم  دهنم سرویس شده خدا مرگ بده ...

خدا مرگ بده کسیو که بخاطر حال کردن خودش یه ادم ناخواسته رو حامله میشه و بعدم ارزوی مرگشو میکنه 

اونی که تو شکمته هیچ فرقی بااونی که کنارته نداره

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤