2777
2789

سالهاس رزمی کار میکنم ولی ی وقفه طولانی افتاد بعد زایمان و شاغل شدنم الان ی ساله دوباره شروع کردم جمعه که مسابقه کشوری دارم تمرینم دارم ولی حس میکنم شجاعت حمله ازم گرفته شده به ظاهر خوبم ولی همش فک میکنم قدرتم اومده پایین چیکار کنم واقعا دوستان وقتی مبارزه شروع میشه خوبه ولی اولش میترسم حمله کنم همش منتظر حریفم ولی درواقع دوست داشتم خودم اول شروع کنم اینکارو نمیتونم کنم خیلی نگرانم برای روز جمعه لطفا هرکی حرفه ایه راهنناییم کنه

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

سعی کن فیلم رزمی زیاد ببینی فیلم مبارزات من خودم پارسال کشوری ووشو اگه فینال دستم نمیشکست اول میشدم ولی دوم شدم تو فینال از شاگرد خواهران منصوریان باختم یعنی راند اول جلو بودم راند دوم دستم شکست باختم یعنی دو یک کل مسابقه رو باختم 

سعی کن فیلم رزمی زیاد ببینی فیلم مبارزات من خودم پارسال کشوری ووشو اگه فینال دستم نمیشکست اول میشدم ...

عزیزم اره اتفاقا زیاد میبینم موفق باشی گلم 

منم هم هاپکیدو و هم کیک بوکس سالهاس کار میکنم بعد سالها میخوام مسابقه کشوری بدم خیلی نگرانم البته تمام تلاشمو میکنم  ولی خوب انگار مثه قبل شجاع نیستم نمیتونم تو حمله قوی باشم بیشتر دفاع میکنم و این اذیتم میکنه 

راستی گلم شما میدونید منصوریان باشگاهش کجاس تو تهران ؟؟

البته اوناکه واقعا قوی هستن ی ماه دیگه مسابقه کیک بوکس دارم دوست دارم همین این و هم اکن مسابقم رو طلا ببرم چون واقعا مربیمون خیلی زحمتمونو کشیده خودمن علاوه بر شاغل بودن و بچه داشتن خیلی تلاش میکنم ولی این خس افتاده به جونم اذیتم میکنه خیلی😟😟

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم باشگاهشون کارتالا هست آدرس دقیقش رو نمیدونم 

ممنون گلم 

لطفا برام دعا کن بتونم پیروز بشم 

شما هنوزم ورزش میکنید 

چندسالتونه

من 30 سالمه حرفه ای ولنس کار میکنم بدنسازی و حرفه ای رزمی کار میکنم 

چه عالی منم بدنسازی هم بصورت تقریبا حرفه ای کار میکنم و البته رزمی موفق باشی گلم ....😍😍

خیلی خوشحال شدم از صحبت کردن باشما 

یه راهکار می گم مخصوص خودتون یه انگشتر حدید بخرید 

ارزونه فک کنم ۱۵۰ تومن باشه 

قبل مسابقه و مخصوصا حین مسابقه دستتون کنید 

قدیم تو جنگ می کردن دستشون تا قسی القلب بشن و بتونن شمشیر رو فرو کنن تو بدن طرف 

البته بجز جنگ و اینجور کارا انداختنش مکروهه

یه راهکار می گم مخصوص خودتون یه انگشتر حدید بخرید  ارزونه فک کنم ۱۵۰ تومن باشه  قبل مساب ...

اخه تومسابقه نمیتونیم انگشتر بزاریم مگر دستکش داشته باشیم قبلش داورامون چک میکنن ولی مننون که گفتید حتما میخرم 

کاربردش میتونم بپرسم چی هس

اخه تومسابقه نمیتونیم انگشتر بزاریم مگر دستکش داشته باشیم قبلش داورامون چک میکنن ولی مننون که گفتید ...

قسی القلب می کنه 

و  دل جرئت مبارزه و کشتن رو می ده 

حالت معمول نیندازید خوب نیست 

حالت عادی عقیق قرمز یمن بیندازید با رکاب نقره 

خیلی هم گرون نیست با ۳۰۰ تومن هم میشه یه همچین انگشتری تهیه کنید   

انگشتر های دیگه ه هست که بستگی به نیاز و .... داره 

یه سوال دارم ؟ شما تو چه سطحی هستید و سوال بعدی روزانه چقدر یه رزمی کار  مثلا کیک بوکسور ن ...

من کمربند مشکی دان یک هستم در کیک بوکس و هاپکیدو هم تا مشکی رسیدم ولی ادامه ندادم درحال حاضر هر دو رشته رو باهم کار میکنم ولی فعالیت اصلیم روی کیک بوکس هس 

خودم در هفته 4 روز 2 ساعته کار میکنم 

برای حرفه ای 4 الی 5 روز خوبه کار کردن تو رزمی بازهم بستگی به قوای جسمانی داره معمولیش هفته ای 3 روز هس 

قسی القلب می کنه  و  دل جرئت مبارزه و کشتن رو می ده  حالت معمول نیندازید خوب نیست&n ...

بله متوجه شدم حتما تهیه میکنم من تو مبارزاتم دلم نمیاد بزنم و خوب مبارزه کنم بااینکه تواناییشو دارم پس میگیرم این انگشتر رو 

برای روزی چه انگشتری میدونید مناسبه 

بله متوجه شدم حتما تهیه میکنم من تو مبارزاتم دلم نمیاد بزنم و خوب مبارزه کنم بااینکه تواناییشو دارم ...

بحث روزی خیلی بحث مهم و پر اهمیت و قابل بررسی هست 

اما یه راهکار حرفه ای می گم 

ده نفر ادم رو دعوت کنید و ده تا غذا حرفه ای بهشون بدید 

بعد بهشون بگید واستون دعا کنن تا پولدار بشید 

در ضمن غذا خوب بدید 

حتی اگر پول ندارین قرض کنین و اینکارو بکنین 

صد در صد تضمینی 

واسه انگشتر هم عقیق سرخ یمنی با رکاب نقره 

با ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن هم می تونین بخرید

اینو همیشه باید تو دستتون کنید همیشه 

نه فقط واسه روزی کلا پولدار هم هستید باید همیشه دستتون باشه 

بازم هست انگشتر درباره روزی که قیماتش گرون تره