2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نیستی؟

با زعفون باید بیاد قاعدتا

اویشن شیرازی با پونه کوهیم دم کن بخور 

تخم گشنیز هم شنیدم نمیدونم اونم امتحان کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
دقیقا منم. همین الان تاپیک زدم. شما دکتر نرفتی

نه گلی من همیشه همینم.فقط قرار مشهد چند روز دیگه تو ذوقم میخوره  

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
الکی داروهای گیاهی هی نخورید. بعد مث اون کاربر ک راه به راه ارضا میشد ،میشید!!!!!!

وای جدی؟مگه میشه 

چ باحال😂😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
باردار نیستی؟ با زعفون باید بیاد قاعدتا اویشن شیرازی با پونه کوهیم دم کن بخور  تخم گشنیز هم ...

نه مطمعنم نیستم هم جلو گیری دارم هم بیبی زدم منفیه

دیگه نخور،فقط فعالیتت رو زیاد کن،یهو میشی بند نمیره ها

واقعا؟پس نخورم قوز بالا قوز میشه.الانکه زعفرانو دارچینو گل گاو زبان باهم دم کردم.

شد دیگه!!! دنبال دکتر و درمان بود نمیدونم خوب شد یا ن. باحال نیست ک، گف نواربهداشنی هم میذارم کمه ...

واااای 😂😂😂

خدا شفاش بده 

من مجردم اااا ولی خب الان ۱۰ روزه ک دیر کرده یک شهریور هم میخام برم کربلا چ کار کنم ک بیاددددد

ب پیشنهاد مادر گرامی ۳ روز پیش قرص اورژانسی هم خوردم گل گابزبون و زرشک و هر کوفت و دردی ک بگید 

اینم بگم من دو ساله ک خیلییییی مرتب بوده حتی یک روزم این ور و اون ور نشده 

چ کار کنم🥺🥺

🚶‍♀️🕳