2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطرکولر....

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باباچه عادتی شوهرمنم بعضی شبا که خیلی گرم میشه میره جلو پنجره جا میندازه میخوابه منم رو تخت چیزی ...

خب براشماراحت برمیگرده جاش برامن عادت کنه برنمیگرده

خدایا!من یاغی نیستم✋
یعنی برم پیشش؟یاتابستونوجدابخوابه عب نداره

برو پیشش بخواب خیلی سخت میگیری عزیزم به حالت قهر ک جارو عوص نکرده تو خوابم مثلا میخواد چیکار کنه خیانت کنه وقتی داره هفت پادشاع خواب میبینه تو به شوهرت تو بیداری محبت کنی تاثیرش بیشتر از جاانداختن کنار همه.

هیچ چیزی مثل نداشتن یک خواب راحت باعث اختلال تو روح و روان آدم نمیشه.. این کلیشه‌ها و حرف‌های عهد قج ...

حرفتون درسته ولی ماازاول کنارهم خوابیدیم شوهرم یکم بیمهرومحبت جداهم بخدابدترمیشه

خدایا!من یاغی نیستم✋
عادت میکنه بجداخوابیدن میشناسمش ضمناتمام دروپنچره هابازه بس نیس 

نخیر براش کافی نیست ، میخوای عادت نکنه پس خودت لباس زمستونی بپوش و پتو بنداز روت و برو کنار شوهرت بخواب 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
باباکولرمایه صدای وحشتناکم داره خراب شده نمیبره درستش کنه مافدایی شدیم حالاسرماش قابل تحمل بخداصداش ...

مادرشوهرت اگه اعتراضی داشت خودش به پسرش میگه

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
زن وشوهر وقتی ازهم جدامیخوابن کم کم مهرومحبتشون ازبین میره،شمابرو کنارش غرورت بشکنی بهتره تامهرتون ک ...

والاخودشم گفت بیاپیشم من نرفتم چی بگم

خدایا!من یاغی نیستم✋