2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 176 پست
من صبح کلاس زبان ( امتحان زبان ) داشتم ، اومدم خونه یه چیزی خوردم باز ساعت ۴ کلاس یو سی مس رفتم و تا ...

چه روز پر فعالیتی😍 خداقوت عزیزم😍 

ان‌شالله خوب بشی زودی⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شالله خیر و خوشی در پیش باشه

نوبت دکتر دارم ..شوهرم یه مبلغی بهم داد برای دکترم منم این چند روز زیاد خرج کردم الان دیدم پول دکترمم خرج کردم اخر ماه هست 29حقوق میاد موندم چطوری بهش بگم که پولمو خرج کردم ...دکترمم با کلی بدبختی نوبت گرفته واسم ...😔😔😔😔بفهمه جنگ داریم 😭😭😭

درد پریودی و اُمیکرون

ان‌شالله زود زود حالتون بهتره. صلوات هم فرستادم ان‌شالله حالتون زود خوب بشه⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
کارش درست نبوده ولی شاید توی رو دربایستی مجبورشده اینکارو انجام بده ...بستگی به موقعیتش داره شاید وا ...

امشب چیزی نگفتم ولی از تو بهم ریختم. ولی چندین بار این حساسیت بهش گوشزد کرده بودم

ان‌شالله زود زود حالتون بهتره. صلوات هم فرستادم ان‌شالله حالتون زود خوب بشه⚘

مرسی عزیز 🌼

اگه جایی شرکت کردم یعنی تاپیک یا سطح گیرایی اون فرد ، ارزش وقت گذاشتنشو داشت...«««کاربری دست دونفره»»»
توی پارک نشستم، بازی بچه ها رو نگاه میکنم 

الان؟ 😅

مشکلی ندارن تو رفت و آمد با ماشین خودشون میرن؟

قبلا 3ساعت بود از اهواز باید میومد ماهشهر و برمیگشت تازه دوساله نزدیک شده 

بعضی وقتها باهمکاراش بعضی وقتها سرویس محل کارش بعضی وقتها باماشین خودش 

عادت کرده مجبوره بره بیاد 

به نظرم الکی داری خودت رو اذیت میکنی ...مگر به جز این مورد چیز دیگه ای ازش دیدی ؟؟؟

چیزی ازش ندیدم ولی از محیطی که توش کار میکنه و به شدت بازه و روابط خیلی راحت بدم میاد