2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این حرفو نزدم  بعد از لایه بردار باید یکسره ضدآفتاب بزنی و دو سه بار فراموش کنی چون پ ...

الان عزیزم من چیکار کنم به نظرتون کرم لایه بردار بخرم یا سفیدآب؟؟؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

من خودم هر دوتاشو استفاده کردم سفیدآب واقعا برام جواب داد

بعد از استفاده از  لایه بردار صورتم خیلی کک و مکی شد ، چون ضدآفتاب یکسره استفاده نمیکردم فراموش میکردم بعضی روزا بزنم 

میخای یه مدت سفیدآب بزن ببین چه جوریه هر زمان رفتی حموم کف دستت یه تیکه نرم کن بمال به همه جای صورتت بعد بشور

اگه جواب نگرفتی بعد برو سمت لایه بردار و مراقبتای بعدش

سفیدآب خودش یه لایه بردار طبیعی و قوی محسوب میشه 

اخه تو اینترنت نوشته هر دو ساعت باید تمدید بشه که؟

عزیزم هر دو یا چهار ساعت مطالبی که من تو تاپیک گفتم همشون دقیق و حساب شدست از دکتر های پوست هم سوال کنید همینارو میگن فقط تو خونه حتما ضدآفتاب بزن حالا هروقت تمدید کردی ولی درستش ۲ یا ۴ ساعت

عزیزم میخوای لایه بردار هم بزنی چون  تجربه استفادش نمیدونم داشتی یا نه از درصد کم شروع از لایه بردار aha درصد کم شروع کن بعد که پوستت عادت کرد برو سراغ درصد بالاتر ولی ضدآفتاب هیچ وقت فراموش نشه حتی تو خونه چون اگه لایه بردار بزنی ضدآفتاب نزنی لک میزنی 

من خودم هر دوتاشو استفاده کردم سفیدآب واقعا برام جواب داد  بعد از استفاده از  لایه بردار ...

چه جالب

حتما عزیزم ممنونم ازت

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
عزیزم هر دو یا چهار ساعت مطالبی که من تو تاپیک گفتم همشون دقیق و حساب شدست از دکتر های پوست هم سوال ...

عزیزم یعنی هم تو خونه و هم بیرون هر ۲ یا ۴ ساعت تمدید کنیم؟

عزیزم میخوای لایه بردار هم بزنی چون  تجربه استفادش نمیدونم داشتی یا نه از درصد کم شروع از لایه ...

چشم حتما عزیزم

اگه بجای لایه بردار از سفیدآب استفاده کنم چی؟بازم باید حتما ضدآفتاب بزنم وگرنه لک میشم؟

چشم حتما عزیزم اگه بجای لایه بردار از سفیدآب استفاده کنم چی؟بازم باید حتما ضدآفتاب بزنم وگرنه لک می ...

ضدآفتاب باید همیشه زده بشه حتی زمانی که لایه بردار استفاده نمی کنید 

عزیزم یعنی هم تو خونه و هم بیرون هر ۲ یا ۴ ساعت تمدید کنیم؟

آره عزیزم خونه و بیرون فرقی نداره برای بیرون باید بیشتر به فکر تمدیدش باشید مطمئن باش اگه مداوم ضدآفتاب استفاده کنی نتیجشو می بینی

ضدآفتاب باید همیشه زده بشه حتی زمانی که لایه بردار استفاده نمی کنید 

میدونم که میگم اخه گفتین اگه لایه بردار بزنیم ولی ضدآفتاب نزنیم حتما پوستمون لک میفته

میخوام بدونم که آیا سفیدآبم براش همین حکم صدق میکنه؟