2777
2789

من درماتیپیک دارم ولی خیلی اهمال میکنم برای استفاده 

اونروز یه کلیپ تو اینستا دیدم

گفت باید یه مدت ابرسان استفاده کنی تا پوستت حسابی قوی بشه 

روش لایه بردار و ضد لک تاثیر کنه

من قبلا ابرسان درماتیپیک استفاده میکردم

تازگی کلینیک 100 ساعته خریدم

هیدروژل مارک کازمتیک هم اسکین کرم زد خیلی خوب بود

برای خودم خریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایه بردار که استفاده می کنی باید حتی تو روز تو خونه هم ضد آفتاب بزنی ها من شنیدم حالا مطمئن نیستم

آره همیشه تو خونه ضدآفتاب میزنم قبلا از لایه بردار کترل استفاده میکردم خیلی خوب بود الان دیگه اصلش گیر نمیاد

آره همیشه تو خونه ضدآفتاب میزنم قبلا از لایه بردار کترل استفاده میکردم خیلی خوب بود الان دیگه اصلش گ ...

هیدروکنیون هم خوبه داروخونه ها دارن  تقریبا مثل کترل هست لایه برداریش

من درماتیپیک دارم ولی خیلی اهمال میکنم برای استفاده  اونروز یه کلیپ تو اینستا دیدم گفت باید ی ...

100 ساعته کلینیک رو از کجا اصلشو گرفتین و قیمتش هم لطف میکنی بگی

فکر کنم 1500 باشه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

قوی ترین لایه بردار مال پیلینگ اوردینری هست 

خودم خریدم دارم استفاده میکنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آره همیشه تو خونه ضدآفتاب میزنم قبلا از لایه بردار کترل استفاده میکردم خیلی خوب بود الان دیگه اصلش گ ...

جوش نمیزنی با ضدآفتاب؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
نشنیدم کنترل  کجایی ه خوبه  راضی بودی

خیلی خوبه ولی خیلی قوی باید با احتیاط مصرف کنی حتما باید شبا بزنی صبح بشوری آبرسان و ضدآفتاب فراموش نشه هفته اول یک شب درمیون وقتی پوست بهش عادت کرد هرشب میزنی اصلش برای فرانسه هست ولی الان تحت لیسانس یا ساخت ترکیه تو بازاره

جوش نمیزنی با ضدآفتاب؟

چرا ولی خیلی کم عزیزم همیشه ضدآفتاب بزن حتی تو خونه ضدآفتاب از پیری پوست جلوگیری میکنه و پوست به تدریج روشن میکنه حتی برای جای جوش هم خوبه