چرا هرچی کلاس میرم هرکار میکنم رانندگی یاد نمیگیرم میترسم چطوری ب ترسم غلبه کنم هی آزمون شهری رد میشم دیگه واسه خریدام از بس پول آژانس دادم خسته شدم کسی بوده مث من بوده باشه شوهرم میگه ماشین م تا گواهی نگیری دستت نمیدم میرم گواهی بگیرم ولی چیزی بلد نیستم چون تمرین نکردم هی ماشین زیر پام خاموش میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده. خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده. خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
من نمیدونم کجاها باید ایست کنم کجا نباید چطور تشخیص میدید خیابان اصلی و فرعی رو چون از فرعی به اصلی باید اییت کرد پلی برعکس نه
یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷
ببین کلاسهای آموزش رانندگی به اندازه لازم برای یادگیری کافی هست.
تا وقتی بر ترست غلبه نکنی نمیتونی.
برو یه دفتر بردار توش جملات مثبت در مورد رانندگی و یادگیری و.. بنویس ،بنویس که همه چیز رو بلدی و به راحتی میتونی رانندگی کن.و...باور کن خیلی کمکت میکنه
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️