2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج....؟

100 بازدید | 13 پست

نظرتون راجب ازدواج فامیلی چیه...بنظرتون اون شناختی که آدم نسبت به طرف مقابلش به دلیل نسبت فامیلی داره میتونه به آدم کمک کنه...؟یا ممکنه که ذات طرف مقابل با وجود اینکه مثلا۲۰سال طرف ومیشناسی با چیزی که در اصل هست متفاوت باشه؟

کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی هیچی نگفتن؟! همونارو نگه دار.

فامیل درجه یک و من مخالفم

حالبه بدونی ک تو کشورای دیگه غیر قانونیه

حقیقتا من همیشه ب پسر عمو دایی خاله عمه به چشم برادر نگاه کردم

و ب نظرم اگر دوست داشتنی هست ب خاطر نسبت خونیه

خون خون رو میکشه به هر حال 

واقعا برای من انگار برادرم هستن و هیچوفت ب چشم شوهر نگاه نمیکنم 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

والا من مامان بابام دختر خاله پسرخاله بودن

اول بگم اینکه میگن بچه معلول و کند ذهن میشه الکیه نمونه تکذیبش خودم🤣💔 

دوما بستگی داره یسری اخلاقا خب معلوم میشه ولی عادتا نه 

ممکنه عادتا اذیتت کنه

یک عدد کنکوری بدبخت :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا با ازدواج فامیلی مخالفم🤷🏼‍♀️

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

از این زاویه نگاه نکرده بودم ،بدی ازدواج فامیلی بنظرم این بود ک یدفعه عمت مادرشوهرتم بشه چه شود🦖

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

کلا با ازدواج فامیلی مخالفم. به نظرم آدم با غریبه وصلت کنه خیلی بهتره. واینکه شناخت فامیلی نمیتونه تضمین این باشه که حتما آدم خوبیه. ممکن تو زندگی کلا آدم دیگه ای باشه

فامیل درجه یک و من مخالفم حالبه بدونی ک تو کشورای دیگه غیر قانونیه حقیقتا من همیشه ب پسر عمو دایی ...

جالبه نشنیده بودم من که تو کشورای دیگه غیر قانونیه

ما ۹۹ درصد ازدواج هامون فامیلیه  مسلما اون شناختی که به عنوان فامیل ازش داری ‌کافی نیست چون کل ...

اون وقت با عشق هم هست این ازدواجا یا مثلا از بچگی اسماشون‌و میزارن رو هم دیگه؟

میتونم بپرسم چرا؟

به دلایل متعدد.

اول این که همون طور که خودتون گفتید لزوما فامیل بودن دلیل نمیشه که شناخت داشته باشید چون شناخت برای ازدواج با شناخت فامیلی خیلی متفاوته.

دوم این که معمولا تو ازدواج فامیلی،تو اختلافاتی که ممکنه پبش بیاد خانواده ها بیشتر درگیر میشن. یعنی مثلا اگر دو طرف به مشکل بخورن،روی روابط فامیلی هم ناثیر میذاره.

مورد سوم بحث بچه دار شدن و مشکلات ژنتیکی که خب تو ازدواج فامیلی احتمالش بیشتره

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
اون وقت با عشق هم هست این ازدواجا یا مثلا از بچگی اسماشون‌و میزارن رو هم دیگه؟

ن با خواست خودشونه

فقط یه مورد اینجوری بود که از بچگی اسمشون رو هم بوده که توی دوران نامزدی به هم خورد گفتن به هم نمیخورن 

چی بگم والا