2777
2789
عنوان

با اتانازی یا مرگ خود خواسته موافقین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7094 بازدید | 93 پست

موافق نیستم. به نظرم در نهایت خودکشیه و فقط اسمش عوض شده. با هیچ نوع خودکشی موافق نیستم

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ایرانم هست؟؟ اگ هست من برم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من نمی‌خوام تایید یا رد کنم ولی کسی که دزدی می‌کنه, من جاش نیستم ولی درسته بهش حق بدم؟

حقیقتا این دو تا بحث کاملا جا هستن

و البته که کار غلط توجیه نداره و من با خودکشی 100% مخالفم

اما بحثم اینه که ممکنه اقتضای شرایط اون فرد ایجاب کنه که دست به این کار بزنه و بهش حق میدم که دست بزنه به همچین کار غلطی 

کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp