2777
2789
عنوان

کسانی که تو فرزندپروری و تربیت فرزند موفق هستن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 57 پست

من اونروز پارک نشسته بوددم شالم دراز بود ی دختر بچه شاید ۴ ساله از پشت شالمو کشید گفتم چته بچه جون برو بازیتو کن بهم‌گف بی ش.ر.ف بی.نا....بخدا قسم اگه دروغ بگم بعدم یکی زد تو سرم رفت🙄مامانش گف عزیزم بچش گفتم عاره خیلی

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل من اینه که تکرار میکنه فقط هم کلماتی که من بگم بد هست😑فک کنم داره باهام لج میکنه یا اینکه این ...

عزيزم بچه شش ساله الان همه چيو متوجه ميشه ديگه سه سالش نيست ك دوره لجبازيش باشه قطعا شما طوري رفتار كودي ك داره باهات لج ميكنع چند روز ب هيچ عنوان واكنش ب حرفش نداشته باش تا بفهمه برات بي اهنيته كم كم از ذهنش ميره

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
من اونروز پارک نشسته بوددم شالم دراز بود ی دختر بچه شاید ۴ ساله از پشت شالمو کشید گفتم چته بچه جون ب ...

بگو ازهمین بچگی باید تربیت بشه بزرگ بشه دیگه نمیتونی جلوشوبگیری،بخودتم رحم نمیکنه ابله خانم.

من ک مادر خوبی نیستم و ب صورت عملی ب اونجا نرسیدم هنوز چون دخترم هنوز زبون باز نکرده اما ب صورت تئور ...

خواهش میکنم عزیزم حرفش خیلی زشت بود ناخواسته کنترلم رو از دست دادم داد زدم سرش🥺

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

خواهرم کوچیک بود یه فحش خیلی بد از تو کوچه یاد گرفته بود با زبون خوش گفتن بهش تکرار نکنه گوش نداد با دعوا بهش گفتن تکرار نکنه گوش نداد کتکش زدن بازم همینجور اخرش بهش بی توجهی کردن موقع تکرار حرف زشتش کم کم یادش رفت

بگو ازهمین بچگی باید تربیت بشه بزرگ بشه دیگه نمیتونی جلوشوبگیری،بخودتم رحم نمیکنه ابله خانم.

گف ن دخترم حرف بد نمیزنه هار هار هار زد زیر خنده من اصن دوست نداشتم باهاش ب حرف زدن ادامه بدم

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
بچه های منم همینطور شدن  فقط عکس العمل نشون نده  من چند روز پیش فلفل زدم تو دهنشون  ا ...

😳😳😳نه اینجوری نمیتونم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
کلمه رو عوضش کن هی تا یادش بره،مثلا مادر ...ه تا گفت بگو،اع مادرزشته،اره مادرزشته،اع زشته😁🤣

🤣🤣

استاترزمانی که فحش بد داد باهاش حرف نزن وازچیزایی که دوست داره مقطعی محرومش کن...یهویی وتندی بخوای ترک کنه این اشتباه رومیشه آتیش زیرخاکستر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هر چی بگی بدتر لجبازی میکنه و تکرارش میکنه از اول نباید واکنش نشون میدادی .. حواسشو پرت میکردی، حالا ...

ممنون چند روزه همین کاررو انجام میدم خدا کنه فراموش کنه عزیزم

من یه فرد ناموفقم ، پسرم دست به زن داره همه ی راه ها رو امتحان کردم ، اما به این نتیجه رسیدم واکنش ت ...

چند روزه بی توجهی میکنم امروز هم باهاش قهر کردم خیلی تاثیر داشته قهر من چون اصلاً تکرار نگرده خداروشکر

وقتی کوچک هستن مشکلات هم کوچک هست امان از روزی که بزرگ میشن😖

دختر من تک فرزنده تا قبل مهد یک کلمه حرف زشت نگفته بود من تمام‌تلاشم رو میکردم که جایی که حرف زشت هست دخترممو نبرم اما متاسفانه وقتی مهد و به خصوص مدرسه میرن خواه و نا خواه یاد میگیرن 

اما من خیلی تاکید دارم به دخترم‌که با شاگردای زرنگ و با ادب دوست شه یا لا اقل حرفایی که اونجا میشنوه به کار نگیره اما واقعا هر چی بچه بزرگ تر میشه تربیت سخت تر میشه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀