2777
2789
عنوان

کسانی که تو فرزندپروری و تربیت فرزند موفق هستن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 57 پست
بچه های منم همینطور شدن  فقط عکس العمل نشون نده  من چند روز پیش فلفل زدم تو دهنشون  ا ...

خیلی خشنی من ترسیدمممم 

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
بچه های منم همینطور شدن  فقط عکس العمل نشون نده  من چند روز پیش فلفل زدم تو دهنشون  ا ...

این چ کاریه با بچه میکنید!!!ب دیگرانم توصیه میکنید انجام بدن؟

یجوری رفتار کن ک با نگاه کردن بهت بفهمن چکاری اشتباهه چکاری درست.قهر کن ک با اخمت بفهمن فلان رفتارشون بد بوده و ناراحت شدی ولی قهرتم از حد نگذره ک براشون عادی شه حتی طولانی مدت نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه پسرت    پسرمنم خیلی بد شده   ۱۰ سالشه

بچه ای که با فلفل و تهدید به سیخ داغ، شکنجه جسمی و روانی بشه، معلومه که ناسازگار میشه. حالا چالش اصلی نوجوانیش مونده که دیگه زور تونم بهش نمیرسه و حربه ترس، کاراییش رو از دست میده

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
۳ سال و نیم ، خیلی دست بزن داره از یک‌سالگی شروع شده 

دعواش نکن  مال سنش  بی محلی کن  منم حساسیت نشون میدادم  الان خیلی بیخود شدن بچه هام  لجباز و بد  و....  دوتاپسر ۱۰ و ۶  دارم 

💖عشقم خانواده ام💖
مشکل من اینه که تکرار میکنه فقط هم کلماتی که من بگم بد هست😑فک کنم داره باهام لج میکنه یا اینکه این ...

خاالم میگه بچه ها تو ۵ تا ۶ سالگی یهو اینجور میشن بعد درست میشن

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!

من مادر نیستم. ولی بنظرم تشویقش کن مثلا بگو هر روز که این کلمه رو نمیگی یه ستاره بت میدم وقتی 20 تاشد مثلا براش هر چی که دوست داره بخر. یادمه اینو تو یه کانال مشاوره ای دیدم. 

....................
دعواش نکن  مال سنش  بی محلی کن  منم حساسیت نشون میدادم  الان خیلی بیخود شدن بچه ...

دیشب واقعا کلافه شدم بد برخورد کردم گفتم کبالت میکنم بزنی امروز تا خواست بزنه میگفتم کبابت میکنم دیگه نمیومد جلو بعد می‌گفت منو گوجه کن  

چرا اول گند میزنید بعد یادتون میافته دنبال راهکار اصولی بگردید؟!  همیشه وقتی بچه رفتاری میکنه ...

آخه مشکل من یکی دو تا نیست من یه پسر ۱۰ ساله هم دارم دوست ندارم برای اون عادی بشه من اگه از اول بی توجهی کنم برای سن پسر بزرگم خوب نیست دوگانگی ایجاد میشه البته اکثر اوقات این بی توجهی باعث تفرقه بین این دو شده چون پسر بزرگم میدونه حرف زشتی هست نمیگه این بچه متفاوته با بزرگه در ضمن تا مشکلی پیش نیاد آدم دنبال راهکار نمیگرده من خودم کلی کتاب و مقاله خوندم عزیز ولی خواستم تجربه مادرهارو بدونم در این زمینه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
این چ کاریه با بچه میکنید!!!ب دیگرانم توصیه میکنید انجام بدن؟ یجوری رفتار کن ک با نگاه کردن بهت بفه ...

این راهها که میگید رفتم  خودم هیچوقت خشونت نداشتم  ولی فحش خیلی زشت دادن به هم  نمیدونم از کی یاد گرفتن   من همیشه به کاراشون بی محلی میکردم  ایندفعه فحش  هرزه ای دادن  اعصابم خورد شد 

💖عشقم خانواده ام💖
بچه ای که با فلفل و تهدید به سیخ داغ، شکنجه جسمی و روانی بشه، معلومه که ناسازگار میشه. حالا چالش اصل ...

عزیزم گفتم بالاتر من مادر آرومی بودم  بچم ده سالشه  فحش خیلی زشت هرزه ای دادن  

💖عشقم خانواده ام💖
مشکل من اینه که تکرار میکنه فقط هم کلماتی که من بگم بد هست😑فک کنم داره باهام لج میکنه یا اینکه این ...

پسر من در استانه پنج سالگی هست اگه بخاد حرف زشت بگه بهش میگم اه اه دهنت بوی بد گرفت اه سریع عذرخواهی کن تا بوی بدش بره.یا کارتون پی نو کیو رو دید بهش گفتم چون حرف الکی میزنه و حرفای زشت از دهنش دربیاد بینیش بزرگ میشه تا عذرخواهی میکنه بینیش کوچیک میشه یا میگم فرشته های مهربونی ک مواظبت میکنن ازت دلشون میشکنه براش توضیح بده ک این حرف باعث میشه دوستاش ازش فاصله بگیرن و وقتی باز تکرار کرد نگاهش من اخم کن دیگه چیزی نگو اگه گفت چرا ناراحتی بگو‌دلم شکسته حرفای زشت ک میزنی من دلم میشکنه..اینا رو پسرای من جواب میدن امیدوارم تاثیر گذار باشه

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
آخه مشکل من یکی دو تا نیست من یه پسر ۱۰ ساله هم دارم دوست ندارم برای اون عادی بشه من اگه از اول بی ت ...

جایی که علم هست، ادم سراغ تجربه نمیره. با متخصص مشورت کنید یا کتاب بخونید. تجربه میتونه گاهی خطرناک بشه و کار رو بدتر کنه. میبینید که پیشنهاد سیخ داغ میدن!!! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
عزیزم گفتم بالاتر من مادر آرومی بودم  بچم ده سالشه  فحش خیلی زشت هرزه ای دادن  

هر فحشی هم بده به شما مجوز این رفتار رو نمیده. میدونید این کارهاتون چه عواقب خطرناکی داره؟! 

جایی که علم هست، ادم سراغ تجربه نمیره. با متخصص مشورت کنید یا کتاب بخونید. تجربه میتونه گاهی خطرناک ...

حالا  انگار سیخ داغ را گذاشتیم  میترسونیم  تا حالا هیچوقت بچه ها را با این چیزا نزدم 

💖عشقم خانواده ام💖