2777
2789
عنوان

وای بچم چیکار کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرت درست گفته برای کنجکاوی بوده.نگران نباش و بترسونش بگو ممکنه صابون بره تو بدنت و مریض بشی و یه پسره بوده همین کارا کرد و حالش بد شد و بگو این کارها خیلییی زشته 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

خانوما چرا استرس میدین خیلی طبیعیه که بچه کنجکاو بشه 

شما قطعا خودتونم این دوره رو گذروندین و مطمئن باشین بچه های خودتونم کنجکاویای مخصوص به خودشونو دارن 

ابدا برچسب نزنید به کودک واقعا زشته

پسرت درست گفته برای کنجکاوی بوده.نگران نباش و بترسونش بگو ممکنه صابون بره تو بدنت و مریض بشی و یه پس ...

انشاالله که همینطور باشه چون یه بار خیلی وقت پیش پسرعمش فیلم پ و ر ن یادش داده بود از گوشی ببینه

انشاالله که همینطور باشه چون یه بار خیلی وقت پیش پسرعمش فیلم پ و ر ن یادش داده بود از گوشی ببینه

😐😐من میرم هندونه مو بخورم

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

عزیزم آروم باش اتفاق بدی نیفتاده بشین خیلی اروم و مهربون باهاش حرف بزن بگو ک اینکار درست نیس و متقاعدش کن...بچه های الان هوششون خیلی بالاس کوچیکترین چیزارم کپی میکنن و میخام سر در بیارن چی به چیه....❤️