2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چمه:) میشه بیاید باهام حرف بزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 46 پست

عزیزم شما یه حالت مهرطلبی داری سعی کن خودت واسه خودت کافی باشی میدونم شعاره اما شعار قشنگیه 

رو اعتماد بنفست کار کن و سعی کن خودتو مشغول کنی 

هیچ کی واسه کسی نمیمونه💚

🖤اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🖤برای ظهور آقا امام زمان صلوات🌱💚
هنوز زیر سن قانونی ام و وقتی به مامان بابام میگن دعوام میکنن مگه چیت کمه:)

ربطی نداره ادم ممکنه توی هر برهه زمانی به مشکل برخورد کنه .توی گوگل بنویس سایت مشورپ یا دکتریاب.دکترای روانشناس یا مشاور خوب هستن بگرد پیدا کن یه خوبی بعد انلاین صحبت کن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمم 

تو به هیشکی احتیاج نداری 

خودت به تنهایی کاملی بدون احتیاج به حضور کسی تو زندگیت  قیل از اینکه برای بقیه مهربون باشی برای خودت مهربون باش برای خودت وقت بزار این تویی که مهمی 

هیشکی تو زندگی قرار نیست تو سختیا کنارت باشه به این دقیقا دلخوش نکن تو فقط و فقط خودتو داری و باید پشت خودت باشی  

طرفدار کیپاپ بودن 

ملاحظه بقیه رو کردن 

عاشق هنر بودن

دوری از غیبت 

اینا هیچکدوم دلیل نمیشه ک خودتو بخاطر بقیه تغییر بدی

چون بخشیشون علایق تو و بخشیشون ذات انسان 

ولی 

اطرافیانت مناسب دوستی نیستن

تنهایی خیلی بهتر از بودن با این ادماست

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش 

ببین من هم دقیقا مثل تو هستم، سعی کن ورزش کنی،کتاب یخونی، وقتی دو نفر باهم صمیمی ان ببینی چه رفتارهایی با هم دارن، 

الان تو این سن باید روی مهارتهای رفتاری ت کار کنی ، آدما رو بشناسی

با کسی دوست شو که روحیاتش مثل تو باشه،قطعا هستن، من تو دانشگاه پیدا کردم البته بلد نبودم ادامه بدم

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

تو یه تیکه از منی یا من یه تیکه از تو.. ولی از یه جای دیگه... میفهممت.. من که دیگه با هرکی اشنا شدم و با خودم گفتم این دیگه قراره همون رفیقی باشه که تا سالها باهم باشیم تهش اون یه نفرو پیدا کرد که باهاش صمیمی شد و منم رفتم یه گوشه... زندگی مزخرفه.. منم برا همین فاصله میگیرم...

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

فعلا تاپیداکردن دوست مناسب از اشخاصی که آزارت میدن فاصله بگیر

از خدا بخواه کسانی رو بر سر راهت به عنوان دوست قرار بده که درکت کنن و خودت هم اگر به چنین شخصی برخوردی که برای عقایدت ارزش قائل بود و آدم درستی بود پیش قدم شو (دختر)

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
تو چیزیت نیس فقط یکم از گذشته ناراحتی

از گذشته ناراحتم و نمی‌دونم چمه:) 

انگار حس تعلق به جمع یا آدما رو خیلی وقته گمش کردم 

حتی الان که اینو می‌نویسم دوستام بدون اینکه بمن بگن رفتن بیرون و من نمیدونم چرا اما. من همیشه با همشون مهربون بودم و حتی ی شب امتحان نخوابیدم و با یکی از همونایی که الان منو پیچونده تا صبح حرف زدم تا از خودکشی منصرف شه 

درصورتیکه بقیه گفتن ولش کن فردا امتحان داریم رفتن خابیدن 🙂

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

این دقیقا منم 😂

ولی عزیزم اصلا این مسائل چیزایی نیست که براشون اذیت بشی شاید فقط برای سن خاصمونه که رو همه چی حساسیم 

شاید آدمایی که دورت هستن لیاقت تورو ندارن 

به وقتش آدمی که نیازع میاد تو زندگیت 

فقط سعی کن برا این چیزا خودتو اذیت نکنی لطفا ...

منم گذروندم این دوره رو ، بالاخره تموم میشه 

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

میدونم دردت چیه برا دیگران بیشتر از خودت ارزش قائل هستی احتمالا و اینکه اینطوری خیلی زود له میشی 

خودت مهم تری از همه چیز باید انقدر شخصیتت قوی بشه که اونا از تو خواهش کنن باهاشون بری بیرون 

منم مخالف دل شکستن و مسخره کردنم ولی کسی بخواد بهم بی احترامی کنه خیلی خوب جوابشو میدم 

در ضمن اینکه از غیبت و دلشکستن خوشت نمیاد خصوصیات یه شخصیت دوست داشتنیه اونایی که زیاد غیبت کنن خیلی مسخره و نچسپن بعدشم شاید مشکل از دوستات باشه عوضشون کن 

باهات حس مشترکی دارم  ولی از یجایی ب بعد چون با بقیه فرق داری عادت میکنی ب تنها بودن  به ...

اره 

یه چیزی از من با بقیه فرق داره ولی مشکل اینه نمیتونم

من شخصیت کنجکاو و پر حرفی دارم که نیاز داره با آدما معاشرت کنه🥲

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

ببین تا میتونی شنونده باش، ارتباط چشمی داشته باش،

سکوت به موقع، جواب به موقع، اینکه یه مکانیزمی برای دفاع از خودت داشته باشی تا قدر تو رو بدونن،برای خودت ارزش قائل باش

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن