2777
2789

اصلا درد اینا نداره

برات با کامپوزیت درستش میکنه دکتر

فقط باید خیلی مراقب باشی و چیزای سفت باهاش نخوری کا باز لب پر نشه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب من گف خیلی کوچیکه پاشو برو😑😑گف دفه بعد بیا بسابمس

نه ندی بسابنا

مینای دندونت از بین میده

کل دندونت رو کامپوزیت کن

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
ب من گف خیلی کوچیکه پاشو برو😑😑گف دفه بعد بیا بسابمس

یعنی باید چقدر باشه تا پر کنن؟ از جلو ترین دندون هام هردو لب پر شدن و یکی کم و یکی یکم بیشتر از اون یکی که وقتی خودم نگاه میکنم مشخصه که یکم لب پر شدن درست میکنن؟

نه ندی بسابنا مینای دندونت از بین میده کل دندونت رو کامپوزیت کن

دیدم شما اطلاعات در مورد دندان اینا دارین گفتم اینم بپرسم شاید بدونین😅 شما دندونتون رو تا حالا عصب کشی کردید؟ من تازگیا رفتم و اون ریشه ایناش رو تمیز کرد و پانسمان کرد و مرحله بعد هم ریشه رو پر می‌کنه و .. الان که اصلا درد ندارم و خیلی معمولی مثل همیشه هستم خیلیا که میگن عصب کشی درد داره میگم آیا بعد مرحله بعد دردش شروع میشه؟

دیدم شما اطلاعات در مورد دندان اینا دارین گفتم اینم بپرسم شاید بدونین😅 شما دندونتون رو تا حالا عصب ...

عزیز دلم واسه شما رو احتمال زیاد عصب کشی نکرده فقط پوسیدگی رو برداشته و پانسمان و پر میکنه 

تا مدتها راحتی  ولی وقتی پوسیدگی به عصب برسه اون وقت درد میگیره که باید حتما بی حسی بزنن و عصب کشی کنن

اون موقعس که بعد از برطرف شدن بی حسی یه کمی درد خواهی داشت و زود برطرف میشه

عزیز دلم واسه شما رو احتمال زیاد عصب کشی نکرده فقط پوسیدگی رو برداشته و پانسمان و پر میکنه  ...

پوسیدگی رو برداشته و ریشه هارو خالی کرده و پانسمان گذاشته ولی پر نکرده اونقدر از دندانپزشکی میترسیدم که مراحل عصب کشی رو حفظ هستم و چندین بار ویدیوش رو دیدم ولی دقیق یادمه هزار بار عصب هارو بی حس کرد و ریشه هارو خالی کرد ولی میگم شاید بعد پر کردن ریشه درد کنه و خیلی خیلی ازتون ممنونم که راهنمایی کردید

پوسیدگی رو برداشته و ریشه هارو خالی کرده و پانسمان گذاشته ولی پر نکرده اونقدر از دندانپزشکی میترسیدم ...

نه دیگه قشنگم

دیگا هیچ دردی نخواهی داشت خیالت راحت دندونت دیگا حسی نداره که درد داشته باشی

مرحله بعدت دیگه حتی بی حسی هم نداری

من دندون جلوم ۳۰درصدش خراب شده بود یکسال و خورده ای پیش پرش کردم با کامپوزیت

دکتر هم فامیلمون بودن ضمانتی پر کردن گفتن هرچی بخوری هیچی نمیشه دندونت 

تا الان که خیلی خوب بوده

موقع زدن بی حسی هم درد نداره

پوسیدگی رو برداشته و ریشه هارو خالی کرده و پانسمان گذاشته ولی پر نکرده اونقدر از دندانپزشکی میترسیدم ...

نه اصلاا درد ندارع

من دندونم کیست داشت۱۵روز پانسمان بود فقط آمپول و قرص خشک کننده استفاده میکردم بعدشم که در کرد دندونمو اصلا درد نداشت