2777
2789
عنوان

ایدز عروس هلندی

4975 بازدید | 13 پست

سلام 

من یه عروس هلندی دارم که تازه خریدم عروس هلندی قبلیم تنها نباشه ولی یکم کسل بود و پر های دمش شکسته بود وقتی اوردیمش خونه اینقدر بال زد تا پر بالش هم کنده شد و کمی خون اومد 

حالا که بردم دامپزشکی گفته مشکوک به ایدز هست ولی قطره و ویتامین داد تا یکم سرحال تر بشه و دو ماه دیگه ببرمش برای آزمایش 

می خواستم بپرسم کسی هست که عروس هلندیش ایدز داشته باشه علائمش چطوره ؟ یا مثلاً کسی بوده پرندش پر هاش شکسته باشه و مشکوک به ایدز باشه ولی وقتی آزمایش داده این بیماری نبوده باشه ؟

یا خدا خیلی خطرناکه 

زوتر از خونتون دورش کن

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارش کنه.پرنده ی منم ایدز داره الان از دامپزشکی اومدم

عزیزم 50درصد غذای روزانش باید شاهدانه باشه حتما...-یک روز در هفته 10قطره سرکه سیب طبیعی در ابش بریزید...کف دریا حتما براش بذارین...ارزن و کتان و کاسنی(کم) و جو پرک برای غذاش خوبه ولی اصل درمانش شاهدانه هست.....تخمه و اجیل خیلی کم بده....هفته ای یکبار اب ولرم براز حموم کنه...غذای تخم مرغی هفته ای یکبار فقط بده....میوه و سبزی هم خوبه براش...و البته مولتی ویتامین و بیوتین( کمک به دراورن پر جدید)....اصل اصل درمانش شاهدانه هست 2-3ماه بده خودت متوجه خوب شدنش میشی

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم 50درصد غذای روزانش باید شاهدانه باشه حتما...-یک روز در هفته 10قطره سرکه سیب طبیعی در ابش بریزی ...

اینم بگم یکی از دلایل اصلی این بیماری استفاده از سرلاک ایرانیه خواهشا اگ سرلاکیه سرلاک خارجی بده

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم 50درصد غذای روزانش باید شاهدانه باشه حتما...-یک روز در هفته 10قطره سرکه سیب طبیعی در ابش بریزی ...

یعنی واقعا با شاهدانه درمان میشه ایدز عروس هلندی؟

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
نه اتفاقا اصلا برای انسان خطر ناک نیست ولی خب برای خود پرنده یکم سخته 

سلام ببخشید عروس هلندی شما ایدز داشت ؟ آخه دیشب پرنده ی منم کلی پر زد کلی پراش ریخت خونی بود حتی خون پاشیده بود همه جا تازه گرفتمش 

سلام ببخشید عروس هلندی منم پر هاش نامنظم شده من در مورد بیماری ایدز اطلاع نداشتن اونو کنار عروس هلندی های دیگرم گذاشتم حدود سه ماه کنار هم بودن ولی عروس هلندی هایی که کنارش بودن سالم اند یعنی ممکنه پرنده ام ایدز نداشته باشه و دلیل نامنظمی پرهاش چیز دیگه ای باشه؟؟ تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده این عکسش هست لطفا هر کی در مورد این بیماری میدونه راهنمایی کنه