2777
2789
عنوان

ایا پدرو مادر همسر هم به گردن ما حق دارند؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 79 پست
بستگی داره عزیزم  پدرشوهر مادرشوهری که هواتو داشتن باعث پیشزفت زندگیتون شدن و انسانهای درست و ...

انساتهای خوبی هستند اما خوب اختلاف سلیقه زیاد هست و اونها توقعات فراوان از ما دارن .درواقع کمکی هم به ما نکردن .دوری و دوستی رو انتخاب کردم اما همش در عذابم .انگاری اونا میخوان خیلی در اختیارشون باشیم اما من برا اینکه حرمت ها نشکنه نمیتونم خیلی به حرفشون باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد پدرشوهر مادرشوهرو از خودتون سوا میدونید  اوناهم عضوی از خانوادتونن دیگ

آدم نیستن آخه 

به هرچی بخوای میرسی!! من دو هدف تو زندگیم دارم! ۱:معلم شدنم۲:کاهش وزن ۱۱کیلویی!!  هرروز قراره علاوه بر تاپیک های شخصی دوتا تاپیک بزنم:  تاپیک غذا و کالریی که اون روز استفاده کردم و تاپیک ساعت مطالعه و حسم نسبت به اون روز...  برا موفقیتم صلوات بفرستید متشکرم... 
چرا انقد پدرشوهر مادرشوهرو از خودتون سوا میدونید  اوناهم عضوی از خانوادتونن دیگ

وا.قعتیش یکی نیستند .نه هیچ وقت ما دختر اونها میشیم نه اونها پدرمادر ما .بله جزو خانواده هستند 

هیچ وقت اونها ما رو در حد دخترشون دوست نخواهند داشت و یکی نمیدونن