2777
2789
عنوان

به خاطرحرف مادرشوهرم بچموزدم😣😥

3183 بازدید | 144 پست

ماراهمون ازهم دوره بعد٨ماه ماديشب رسيديم خونشون كه يه هفته بمونيم برگرديم،مادرشوهرمن يك ساله گوشي اندرويدخريده ازاولش هم كه خريدعكس دختربرادرشوهرموگذاشت امروزشوهرم گفت بايدعكس پسرمنوبذاري آخه يه نوه دخترداره دوتاپسركه مادرتاهم كه پسرداريم ضعيف ترازاون جاريم هستيم ازنظرمالي ،امروزكه شوهرم بايه زورغكس پسرم روگذاشت پروفايل مادرش ديدم مادرشوهرم گفت عكس هرسه تانوه روميخوام بذارم شوهرم گفت چراازروزاول اين كارونكردي ديدم مادرشوهرم گفت اون دختره ديگه ،اينقددلم شكست ناراحت شدم باكتك بچموخوابوندم كه چرامادرش گفت دخترخوبه 😢آخه مادرش سه تاپسرداره دخترنداره جاريم همكهزنگ زدباهم حرف زدن نميدونم چي گفتن كه مادرشوهرم گفت دخت اين خوبي روداره،آخه گناه ماچيه بچمون پسرشديااينكه ماچه گناهي داريم كه تودخترنياوردي بخدااززماني كه حامله بودم وفهميدم بچم پسره بدم اومدتاالان هم ٦سالشه هنوز به دلم نيست😣😭خداياناشكري نميكنم نگهدارپسرم باش به خودت سپردمش

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر خودتی که بیخودی زدیش...و مقصر شوهرته دست به گوشی مادرش میزنه و پروفایل میذاره....

نمیفهمم این جنسیت زدگی یعنی چی واقعا...

توهین به خلقت خداست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

واااااا عجبا 

چرا همچین کردی 

بدرک که نمبذاره

چرا بزور محبت گذایی میکنین

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

زن و شوهر با هم برید روانپزشک!

جدی میگم.

اینقد براتون مهمه بچتون پیش مادربزرگش عزیز باشه و بذاره استوری؟

نذاشت به درک

چرا بچه رو میزنی اخه...

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...