2777
2789

اول بگم مشکل شدید روحی داره و دارو مصرف می‌کنه سال دوازدهم که بود تلاش کرده ولی رتبش بالای100هزار شد امسال که یکساله پشت مونده 51000تا ازرتبش کم شد ولی باز نزدیک 100هزار هست رتبش ولی این مقدار از رتبش من شده پالایش اونقدر نبوده حالا دارو مصرف می‌کنه بهتره روحیش ولی امسال اصلا شرایط روحی خوبی نداشت و می‌دونه کم کاری کرده بنظرتون بمونه پشت باز ارزش داره در ضمن اون آدم خودمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله داره من خودم شرایط شمارو دارم افسردگی شدید گرفتم ۱ سال هیچ ترسی نخوندم ولی دوباره شروع کردم

من دوقطبی وشخصیت مرزیم حالم اصلا خوب نبود الان افتادم رو غلتک

نه حداقل الان نه بره دانشگاه اگه میتونه شهریه بده یکم روحیه اش بهتر شه یا اگه نمیخواد دانشگاه بره یک ...

متاسفانه دوقطبی وشخصیت مرزیم می‌دونم به هدفم نرسم حالم بدتر میشه

من دوقطبی وشخصیت مرزیم حالم اصلا خوب نبود الان افتادم رو غلتک

منم خیلی زود عصبی میشدم هر از گاهی بد قاطی میکردم دعوا میکردم نمی‌دونم دو قطبی بود یا نه دکتر کلونازپام داد ۲۰ روز خوردن فعلا خوبم ولی سرترالین هرروز میخورم به لطف این داروهاست که تونستم کتاب دستم بگیرم وگرنه حالم از کتابام بهم میخورد 

متاسفانه دوقطبی وشخصیت مرزیم می‌دونم به هدفم نرسم حالم بدتر میشه

خب عزیزم هدف وقت داره اول آرامش خودت

مگه ماشین بدون بنزین حرکت میکنه آخه 

تو اول باید خودت از درون بهتر بشی

منم خیلی زود عصبی میشدم هر از گاهی بد قاطی میکردم دعوا میکردم نمی‌دونم دو قطبی بود یا نه دکتر کلوناز ...

وای منمممممم ببین حالم از کتاب بهم نمیخورد فقط رو مود نبودم هیچ وقت