2777
2789

من آناهیتام دوسش دارم

اسمای مورد علاقه ام : ماهک،ریحانه،آیسان،آیسل،فاطمه

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
من دخترم همش میگه اگ خدا بهم خواهرکوچولو داد اسمشو بذار سارا همشم تو تخیلاتش باهاش زندگی میکنه

اخییی 💛

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران اره ولی قهرمان نه🤣 البته من یبار تو باغ بهشت همدان دیدم

و اسم دختر کِرِشمه؟ اینو شنیده بودی؟ 

چه اسمای عجیب غریب میشنوم این اواخر میذارن 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
واقعا؟ اینم مگه اسمه؟!!! 

من اسم ازاون عجیب تر شنیدم حالا اون که عجیب نیست

مهم نی چقد دورید مهم اینه همیشه تو فکر منید(بی تی اس)میشه صلوات بفرستید برام که به عشقم برسم🥺❤️
آره تازه اسم دوست مهد کودک داداشم بزرگه 😐 بهش میگن آقای بزرگ. اسم یه دوست دیگشم طوفانه 

🤣🤣🤣لابد دوره ی اصغر و اکبر گذشته مِن بعد میذارن بزرگ و کوچک حالام باران تکراری شده میذارن طوفان؟! 😂😂

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

اسم خودم که  فاطمه ست رو خیلی دوست دارم و واقعا هم ناراحت میشم که یه عده ای میگن قدیمیه چون بنظرم اسم قشنگیه 

ولی اسما دیگه 

حورا 

حلما 

حسنا 

نسیم 

نگار 

نجوا

نغمه 

هستی 

مهتا

و...

رو دوست دارم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ