2777
2789
عنوان

اسمه این گل چیه؟؟؟؟؟

115 بازدید | 7 پست

مدتیه این گل رو  یکی آشناهمون بهم داده الانم بزرگتر شده ولی اسمشا نمیدونم...میخوام بدونم اسمش چیه تا شرایطه نگهداری و تکثیرشا بدونم...اگر کسی داره مثله تین گل اطف کنه اسمشا بهم بگه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس گل رو چرا پست اول نمیزاری 

نمیتونم بزارم

چطوری بزارم هرکار میکنم نمیشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

عکس گل رو چرا پست اول نمیزاری 

نمیتونم بزارم

چطوری بزارم هرکار میکنم نمیشه

اسکرین بگیر بفرس

میدونین یه گزینه اومد که میخواین اجازه داده شود عکسهای شما نمایش داده شود  هرگز را زدم دیگه نمیاره😒