2777
2789
عنوان

کار درمنزل

55 بازدید | 11 پست

سلام

جای معتبر می شناسید که کارای  تایپ گویندگی خلاصه نویسی و پاور پوینت و... داشته باشن؟

خودتون تجربه شو داشتین؟

لطفا معرفی کنید به کار نیاز دارم🥲

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا اگه کسی کاری سراغ داره بگه

تاپیک غیبت و داستان سرایی بود تا الان ۶۰ صفحه جلو رفته بود

تاپیک مفید باشه همه رد میشن

دلیلش چیه😐

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش

خودمم مشاور پوست و محصولات تراست هستم. محصولات تراست کاملا گیاهی هس و تحت نظارت سوئیس هس. هم کیفیتش بالای هم قیمت مناسب. حالا شما در مورد کار صحبت کردین منم در مورد در آمد زاییش بهتون بگم. هیچ سرمایه ای نمی خواد بدون سرمایه شما ثبت سیستم میشی شروع ب کار تبلیغ می کنی و مشاوره و فروش انجام میدی. حالا درآمد زاییش چطوره؟؟؟ محصولی ک ب مشتری می فروشی یک قیمتی هس خودت تو سایت قیمت کم تری بهت میدن یعنی اینجا یک سود نقدی داری چون مشتری ب کارت خودتون هزینه رو واریز می کنه. در کنار این سود نقدی هر محصولی امتیازی داره مجموع امتیازها حساب میشه و ماهانه براتون پورسانت واریز میشه در کنار اینا شما می تونین اعضای گروه بگیرین برای خودتون و یک پورسانت هم از اونجا دریافت کنین یعنی سه راه درآمدی هس در کنار هم. با تایپ نمیشه دقیق و با جزئیات توضیح داد اگر تمایل ب کار داشتین درخواست دوستی بدین توی واتس کاملا توضیح میدم