2777
2789
عنوان

به کوری چشم اونایی که علت تعلیق ما هستن! با کاربری جدید بر می گردیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا کلا پارتی بازی هم‌میکنن یسری حرفا و نظرات رو حتی با بی ادبی هم بگن بعضیا کاریشون ندارن :))) و ...

دقیقا ب قول اوپرا همه کابرا باهم برابرند و بعضی برابر تر😏

✨happy to light and that's enough

کاربری قبلی چی بود 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
حالا موضوع چی بود

یه بحث ساده بود! من فقط سوال پرسیدم ولی اون خانم گفت تو یه چیزی رو زیر سوال بردی ... و چون زورش زیاد بود نی نی یار تگ کرد و اونم تعلیق کرد و الانم من در خدمت شما هستم با نام خواجه نصیر الدین مشکی!

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
یه بحث ساده بود! من فقط سوال پرسیدم ولی اون خانم گفت تو یه چیزی رو زیر سوال بردی ... و چون زورش زیاد ...

تلاشتون ستودنی بود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شما چرا اکانت قدیمیتون عوض شد  هارالی سوز

تبریزی.والا نمیدونم یبار اومدم دیدم تعلیق شدم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

وای کلی فک کردم ک فامیلی اصلی خواجه چی بوده طوسی بود ها😂

😂

من حیرون خلاقیت استارتر شدم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
فک می کنن کاپ شیرین عسل برتر سال رو میبرن

آره متاسفانه! لذت می برن از اینکه صدای بقیه رو خفه کنن! حتی نمی تونن یه سوال رو تحمل کنن!

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
فک کنم درمورد قومیت ها باشه درسته؟؟

نه اصلا! من خودم مخالف اینم که در مورد قومیت ها چیزی گفته بشه