2789
عنوان

سزارین...

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 65 پست

صبح خوبه عزیزم چون قبل عمل بهتره ناشتا باشی و معدت خالی باشه 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روتین بیمارستانا فرق داره  من شخصا بیهوشی ترجیح میدم  نمیتونم استرسش تحمل کنم ترجی ...

الان بیحس ک میکنن خواب آور هم میزنن چیزی حالیت نمیشه 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐
میترسم دیسک کمر بگیرم یکی از فامیل هامون امپول ایرانی تو نخاعش زده بودن تا یک هفته نمیتونست حرکت کنه

من عالی زد امپولو دردی چیزی اصلا نداشتم بستگی ب مهارت طرف داره تو بیمارستان خصوصی اصولا کار بلد ترن

✌️خدایا شکرررررررررررررت 😍

من عالی زد امپولو دردی چیزی اصلا نداشتم بستگی ب مهارت طرف داره تو بیمارستان خصوصی اصولا کار بلد ترن

دیسک کمر نگرفتی ؟همون خصوصی بود دکتر منم یکی از بیمارستان هایی که سز میکنه همینه کلا دوتا بیمارستان هست که میتونم سز کنم واسه همین ترجیحم بیهوشیه

فرق نداره صبح.ظهر  یا شب بلاخره باید دردش رو تحمل کنی..سعی کن نفس عمیق بکشی و آرامشتو حفظ کنی...بعداز عمل هم تا چند ساعت باید کامل استراحت کنی.بعدش بلند شو و هی راه برو زیاد راه برو تا بخیه هات جوش بخوره.انشالله راحت فارغ بشی.🌹