2789
عنوان

سزارین...

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 65 پست
فقط با توجه به تجربه ای که دارم قبول نکنید بی حس بشید چون یه روز بعدش تازه شروع میکنید به شدت دردهای ...

منم اولی رو سردرد داشتم

دومی دکترم.فرق میکرد دید زیاد زنگ میزنن گفت اصلا حرف نزن وگرنه سردرد میشی وحرف نزدمو نشدم خداروشکر

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بیمارستان خصوصی رفتم برای همین راحت بیهوشم کردن چون بی‌حس نمیشدم دیگه پس چطوری میخواستن عملم کنن

کدوم بیمارستان بود عزیزم ، منم میخوام برم نیکان یا محب کوثر نمیدونم برای سزارین کدومش بهتره 

خداروشکر خدا حفظش کنه خوشبحالت بچه تو دنیا اوردی راخت شدی چند روزه بلند شدی؟

از روز دوم ک راه میرفتم روز سومم ک برگشتیم دیگه سختم نبود والا بعد روز 7 هم انگار ن انگار سزارین شدم😂

✌️خدایا شکرررررررررررررت 😍

منم اولی رو سردرد داشتم دومی دکترم.فرق میکرد دید زیاد زنگ میزنن گفت اصلا حرف نزن وگرنه سردرد میشی و ...

خوبه باز من عمل شقاق داشتم اینقدم حرف زدم و خندیدم از فرداش به گریه افتادم از درد😥

اره اگه بی حس نشی بیهوش میکنن من راحت بی حس میشم

عه خوبه که نینیتو میبینی😊من وقتی بیهوش بود بچم گشنش بود چندساعت طول کشید تا به هوش بیام بچم تو بغلم بود وقتی بهوش اومدم دیدم دارن سعی میکنن بهش شیر بدن بیچاره تا بهوش بیام گشنه بود🙁ولی بی‌حس باشی خودت حواست بهش هست که شیر بدی بهش

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
نه دزفولم بیمه نیروهای مسلح دارم هرجا برم واسم یک سوم درمیاد

آره خوبه اینجوری بسلامتی انشالله عزیزم❤️

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
منم گفتن بیهوشی میترسم ولی گوش ندادم بی حسی زدن😂

آخی ولی از طرفی بیهوشیم خوبه ها نمیفهمی چطوری عملت کردن😂من فیلم زایمانمو دیدم گفتم که وای یعنی واقعا اینجوری عمل کردن و بچه رو درآوردن اصلا باورم نمیشد😂

کدوم بیمارستان بود عزیزم ، منم میخوام برم نیکان یا محب کوثر نمیدونم برای سزارین کدومش بهتره 

من نیکان غرب رفتم عالی بود 

شما نیکان شرقی میری یا غرب؟ 

عه خوبه که نینیتو میبینی😊من وقتی بیهوش بود بچم گشنش بود چندساعت طول کشید تا به هوش بیام بچم تو بغلم ...

خواهرشوهرم این بلا سرش اومد دیگه سینه اش رو نگرفت شیرخشکی شد تا بیهوش بود بهش پستونک داده بودن