2777
2789

سلام ابجیم پنج سالشه  از دیروز تب کرد و دلدرد و اسهال بردیمس دکتر دارو داد و شیاف و .. گف ویروسه جدید 

امروز از صب داره گریه می‌کنه میگه دلمممم دلش خیلییییی درد می‌کنه اسهال هم هست چیکار کنم توروخدا ی راهکار بدین طاقت اشکاشو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زودی خوب بشه سنش کمه سرخودبهش چیزی ندید همون دارو ها رو مرتب بدید بهش خدا بچه ها رو مریض نکنه 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

الهی آمین خداکنع هیچ بچه ای مریض نشه دلش خیلیییی درد میکنه

دل پیچه و اسهال آدم بزرگ نمیتونه تحمل کنه شیاف خیلی خوب جواب میده حتما براش بذارید 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

دل پیچه و اسهال آدم بزرگ نمیتونه تحمل کنه شیاف خیلی خوب جواب میده حتما براش بذارید 

شیاف گزاشتم براش فقط جیغ میزنع میگه دلم

خودم پریودم دلدردم میدونم چقد دردش بده دردش ب جونم

شیاف بدتر اسهالش میکنه مایعات زیاد بدین بهش سیب موز کته با ماست پروبیوتیک ونعنا

هیچی نمیخوره آبجی من عاشق موزه همیشه میخوره  الان موز براش خریدیم بخوره یکم خورد جیغ زد گف نمیتونمم پرت کرد

شیاف گزاشتم براش فقط جیغ میزنع میگه دلم خودم پریودم دلدردم میدونم چقد دردش بده دردش ب جونم

الهییی خیلی سخته خدا کنه زودتر خوب بشه فقط داروها رو مرتب بهش بدید