2777
2789
عنوان

بارداری و خوابیدن

235 بازدید | 38 پست

مامانا شما توخواب وقتی میخواین بچرخین بلند میشینین ومیشینین یا نه اروم میچرخین

میگن خطر داره خدانکرده بندناف ممکنه دور گردن جنین بپیچه

راهنمایین کنین 

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از همون ماه اول، نشستم و بعد چرخیدم و سمتمو تغییر دادم الانم همین کارو انجام میدم یکم سخته از خواب بیدار بشی ولی خوبیش اینه دیگه استرس نداری 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
یعنی برای پهلو به پهلو شدن از خواب بیدارنمیشدی؟

گلم از تاپیکاتون فهمیدم هفته تون پایینه.واسه هفته های بالا هم بیشتر دکترا میگن مشکلی نداره آروم بچرخ.اول پاهاتو بچرخون بعد بدنتو

یه لحظه ب پشت باش بعد دوباره ب همون طرفی ک میخوای بری برو

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
من که از همون ماه اول، نشستم و بعد چرخیدم و سمتمو تغییر دادم الانم همین کارو انجام میدم یکم سخته از ...

وقتی خوابت عمیق بود چی 

من خیلی میچرخم ولی اروم یعنی بشینم از این بعد

اینجوری خیلی سخته🤔

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫
من که از همون ماه اول، نشستم و بعد چرخیدم و سمتمو تغییر دادم الانم همین کارو انجام میدم یکم سخته از ...

کلیپ سونوگرافی دیدم.گفت ب خاطر حساسیتش از اول می نشسته بعد پهلو ب پهلو میشده.الان هفته ۳۰.۳۲ بود دو دور دور گردنش بود فکر کنم.

میگن اصلا ب حرکات مادر نیست مال حرکت خود جنینه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
وقتی خوابت عمیق بود چی  من خیلی میچرخم ولی اروم یعنی بشینم از این بعد اینجوری خیلی سخته🤔

حتی وقتی خوابم عمیق هست حتما انجامش میدم 

من از ماه اول رعایت کردم الان دیگه عادت کردم بهش

کلیپ سونوگرافی دیدم.گفت ب خاطر حساسیتش از اول می نشسته بعد پهلو ب پهلو میشده.الان هفته ۳۰.۳۲ بود دو ...

آره منم اینو دیدم و شنیدم 

حتی اگه رعایت هم کنی ممکنه بند ناف بپیچه

ولی خب من رعایت میکنم چون حساسم 

آروم بچرخ بعد به هرشونه ای که میخوای بری برو دکترمن می‌گفت تا بیست بشمار رو به بالا هستی بعد برو به اون شونه سر پسرم که این جوری میکردم الان سر دخترم هم همین کار و میکنم نمی‌خواد بلند بشی 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت