2777
2789

سلام. خانوما. میشه راهنمایی خواهرانه بکنید. 

من ده  ساله ازدواج کردم یک پسر پنج ساله دارم. 

زندگي خیلی خوبی دارم از لحاظ مالی و عاطفی خوبیم خداروشکر. 

ولی دوسه ماهه متوجه شدم شوهرم معتاد به شیره شده. شایدم بیشتر بوده ولی من دوسه ماهه فهمیدم. 

جوری نیس که از زندگیمون بزنه و بخاد کم و کسر بذاره. 

حالا نمدونم چکار کنم به خودشم میگم انکار نمیکنه فقط میگه من خودم حواسم به همه چی هست. 

به نظرتون با خانوادش درمیون بذارم؟ یا ساکت بمونم ببینم تا کی میخاد ادامه بده؟ دلم نمیخاد زندگیم خراب شه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنیو که من نمیدونم اونایی ک تجربه دارن بیشتر میتونن راهنماییت کنن ولی ولشذکنی ببینی تا کی ادامه میده رو میدونم که کلا ادامه میده

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

فعلا عجله نکن برای گفتن به دیگران باید هرچه بیشتر بهش نزدیک بشی و قانعش کنی که کارش به همه خانواده لطمه میزنه، من آدم میشناسم خیلی موجه از هر لحاظ از یه اعتیاد ساده به نابودی رسیدن، ضمنا شیره خودش به تنهایی در حد هروئین خطرناکه

اگه کم و کسر نمیذاره مشکلی نیست  یکی از دوستامم شوهرش تریاکی بود ولی وضع مالی خیلی خوبی داشت&n ...

نه اصلا. کم وکسر نمیذاره همیشه مخارج خونه واسش اولویته. ک چیزی کم و کسر نباشه