2777
2789

هماتولوژی میخونم ولی خب روح روانم غش میره برا مامایی درکنارش کار هم میکنم به نظر شما کنکور بدم یه بار دیگه یا نه بیخیالش بشم به کل یانه بزنم توی بازار کار و کارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هماتالوژی چیه یکم توضیح میدی

خون شناسی همچین چیزی

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

هماتالوژی چیه یکم توضیح میدی

خون شناسی هست تو مراکز درمانی جاهای پژوهشی میتونی کار کنی 

روزی که وارد این رشته شدم هدفم مهاجرت بود المان انگلیس این رشته رو راحت میگیره ولی خب از اونجایی که بچه اول خانواده هستم مامانم به هیچ عنوان راضی نمیشه که برم بخاطر همین دلسرد شدم از این رشته 

خون شناسی هست تو مراکز درمانی جاهای پژوهشی میتونی کار کنی  روزی که وارد این رشته شدم هدفم مهاج ...

اتفاقاً خیلی رشته خوبیه برای مهاجرت فک کنم چون فضای تحقیقاتی و اینچیزا داره کاش مامان میزاشت برین 😅 اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی باز کنکور بده چون مامایی قبول شدن سخت  نیست نمیگم آسونه ولی اونطوری هم نیست هست میتونی دانشگاه آزاد هم بری اگه رتبت بد هم شد کلا رشته ای هست ک رفتن بهش آسون تر از بقیه رشته های تجربیه

✨happy to light and that's enough