2777
2789
عنوان

سلام بی بی چک زدم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 55 پست
۱۰ روز خیلیه دیگه باید بری ازمایش تیتر بتا بدی مشخص میشع من چهار روز گذشته از موعدم دیروز ازمایش داد ...

علامت چی بود عزیزم، میشه یه سر به تایپک منم بزنی جواب بدی

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
۱۰ روز خیلیه دیگه باید بری ازمایش تیتر بتا بدی مشخص میشع من چهار روز گذشته از موعدم دیروز ازمایش داد ...

تو کی اقدام داشتی

هـــــاوسرکــــەم تۆ كەسێكی له دونيابه ڵام دونيايەكی له دلي مندا …..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علامت چی بود عزیزم، میشه یه سر به تایپک منم بزنی جواب بدی

من ماه اول اقدامم بود و یکبار تو روز تخمک گذاریم ینی روز ۱۸ ام پریودم اقدام داشتم و ۲۰ ام مرداد موعدم بود که نشدم و خوابم خیلی زیاد شده بود و علائم پریودی داشتم اما نشده بود حس نیکزدم هر لحظه میشم و سینه هام خیلی حساس و دردناک شده یودن ۲۳ ام مرداد تست زدم خیلی زود دوتا خط پررنگ شد ۲۴ ام رفتم ازمایش تیتر بتا دادم بالای ۲ هزار بود 

من ماه اول اقدامم بود و یکبار تو روز تخمک گذاریم ینی روز ۱۸ ام پریودم اقدام داشتم و ۲۰ ام مرداد موعد ...

مبارک باشه تونستی یه سر به تایپکای علاعم بارداریمم بزن جواب بده

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
من ماه اول اقدامم بود و یکبار تو روز تخمک گذاریم ینی روز ۱۸ ام پریودم اقدام داشتم و ۲۰ ام مرداد موعد ...

منم عاشق خواب شدم منی که اصلا نمیخوابیدم ظهرا الان تو ظهر سرمو رو بالش میذارم خوابم میبره

جواب دادم عزیزم 

ممنون نه هنوز تست نزدم دیروز مهمون داشتم یکم زانوم از دیروز درد میکنه به نظرت از بارداریه تو کمر درد هم داشتی من ندارم ففط لگنم یکم سمت چب درد دارع یکمم میزنه امروز به بالاش کوفتس انکار

منم خوابم زیاد شده ولی خودمو با قران و ذکر مشغول میکنم چون خیلی تاثیر داره تو جنین 

کار خوبی میکنی واسم دعا کن تستم مثبت بسه