2777
2789
ممونم عزیزم اما من دیشب همین که این رو برای شما نوشتم خواب دیدم .دقیق نیمدونم تاسوعا بود یا عاشورا س ...

ای جانم. چقدر قشنگ بود.مطمئن باش این اتفاق به وقتش میافته . 😭 . بهترین نذر برای خانم های نازا فقط دعا هست. 🙏🙏🙏

ای جانم. چقدر قشنگ بود.مطمئن باش این اتفاق به وقتش میافته . 😭 . بهترین نذر برای خانم های نازا فقط د ...

ایشالله عزیز دلم خودمم خیلی منتظر این روز هستم خیلی صبرم به سر اومده تنبلی تخمدان دارم هرکاری میکنم نمیشه😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردکتری که میگن خوبه بخدا رفتم خداروشکر مشگل مالی هم ندارم که بگم از زیرش در میرم ن ولی خب جواب نمی‌ ...

تو که این همه دکتر رفتی . پیش دکتر منم برو. من ۳ ساله هر دکتری بگی عوض کردم. هیچ کدوم نتیجه نداشت. حتی نمیتونستن تشخیص بدن. 

دکتر شهناز احمدی . خیلی انسانه و خیلی تسط داره. 

تو که این همه دکتر رفتی . پیش دکتر منم برو. من ۳ ساله هر دکتری بگی عوض کردم. هیچ کدوم نتیجه نداشت. ح ...

خب شما تهران هستی .بعد شما نتیجه گرفتی؟

من میخام برم پیش کومار هندیه.

بعد برم ای وی اف

خب شما تهران هستی .بعد شما نتیجه گرفتی؟ من میخام برم پیش کومار هندیه. بعد برم ای وی اف

من پیش کومار رفتم و نتیجه نگرفتم. بدون ازمایشات کامل به من دوز بالای قرص داد. یهو تو یه روز گفت ۸ تا لتروزول بخور. تا چند ماه فشار خون گرفتم . و نتیجه نگرفتم‌. خیلی هام البته نتیجه گرفتن .اما من راضی نبودم‌ . هم خیلی شلوغ بود. هم وقت نمیزاشت. خیلی معطلی داشت. و اینکه اصلا بررسی دقیق نکرد. نحوه درمان همه هم تقریبا شبیه. جالبه کهنسخه هم نمیده .فقط کلامی میگه برو روز دو ۸ تا لتروزول بخور. من مشکل تخمک نداشتم اون همه لتروزول تو یه روز اصلا لازم نبود.من دهانه سرویکس بسته بود.

روششون ازمون و خطاست. نه بررسی مشکل. البته خیلی ها هم گویا نتیجه میگیرن البته تو سایتها دیدم. حضوری چیز مثبتی نشنیدم