2777
2789
خداروشکر 🤲🏻 مثبته عزیزم مبارکت باشه😍🌸 استارتر میشه برای شفای کامل خواهرم دعا کنی لطفا؟ اسمش هانی ...

الهی . خواهر خیلی مظللومه. امیدوارم خدا صدامونو بشنوه و خواهرتونو شفا بده. هر روز براش دها میکنم. چون امروزویادم نمیره.امیدوارم یه روز زیر همین تاپیک بهم خبر خوب بدی 

الهی . خواهر خیلی مظللومه. امیدوارم خدا صدامونو بشنوه و خواهرتونو شفا بده. هر روز براش دها میکنم. چو ...

فدات بشم عزیزدلم ان شاالله نفست حق باشه بگیره مطمئنم که میگیره ان شاالله بچتو سالم بگیری بغلت ان شاالله زیر سایه ی مامان باباش بزرگ شه خوشبخت شه امین🤲🏻🌸🧿

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خوشحالی پر از بغضم. با همین بغض پر از حس خوب برات از صمیم قلبم دعا میکنم 🙏

و منی که براتتتتتت خوشحالترینم اسی 

خیلیییییی مبارکه عزیزم 

با این حال خوبت منو دخترمو دعا کن

خدایا شکرتتتتتتت 
ممنونم مال من خیلی کش پیدا کرد حدود ۵۰. کارای جانبی زیادی داشت. اما خصوصی اگه مشکلی نباشه بین ۲۵ تا ...

من برا تعیین جنسیت میخواهم ای وی اف کنم ولی نمی دونم چقدر بشه

مبارک باشه عزیزم ان شاالله ب خوشی بچتو ببینی

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
و منی که براتتتتتت خوشحالترینم اسی  خیلیییییی مبارکه عزیزم  با این حال خوبت منو دعا کن

لایق باشم با نمام حسم و قلبم از خدا میخوام شمارو هم مثل من خوشحال کنه.هر حاجتی که داربد 

من برا تعیین جنسیت میخواهم ای وی اف کنم ولی نمی دونم چقدر بشه مبارک باشه عزیزم ان شاالله ب خوشی بچت ...

تعیین جنسیت ۱۰ ملیون اضافه تر میگیرم. من عرفان نیایش انجام دادم. خیلی از کار و کادرشون راضیم.البته من تعیین جنسیت نکردم. چون اولیم هست و براماصلا فرق نمیکنه.دکترم هم دکتر شهناز احمدی 

لایق باشم با نمام حسم و قلبم از خدا میخوام شمارو هم مثل من خوشحال کنه.هر حاجتی که داربد 

ان شاءالله گلم 

الهی تا آخر عمرت خنده از لبات دور نشه مثل امروز🌹😍😊

خدایا شکرتتتتتتت 
تعیین جنسیت ۱۰ ملیون اضافه تر میگیرم. من عرفان نیایش انجام دادم. خیلی از کار و کادرشون راضیم.البته م ...

ما شیرازیم عزیزم

اگه ده بیست تومن باشه خوبه 

میشه یه نذرم برا من بکنی مامان گلی؟ حاجتم حیاتیه    

برات سوره حشر نذر میکنم و همین امروز به نیتت میخونم‌.خیلی مومن نیستم اما همیشه از سوره الحشر معجزه میگیرم. اگر لایق باشم 🙏

این کجاش کمرنگه 

به این قشنگی خط افتاده😍😍😍😍

مبااااااااااااارکههههههههه🤰

به خدا نمیدونی چقدررررررر خوشحال شدم🤩🤩🤩

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
مرکز با مرکز فرق میکنه. بیمه تکمیلی هم داشته باشی خیلی ارزون میشه. فکر کنم با ۲۰ بشه. 

برا تعیین جنسیت بیمه تکمیلی قبول مبکنه؟؟

بعد من بچه دومم رو میخواهم تعیین جنسیت کنم یعنی واقعا بیشتر میشه؟!! 

تو نت دیدم زده بود همون بیست اینا

الهی همیشه هممون خوشحال باشیم 

الهی آمین

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍