2777
2789
عنوان

دوستان کسی بیداره حال پسرم خیلی بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 80 پست
خدایی نکرده تشنج میکنه ببرش دکتر‌زود 

پسر منم سر همین ک تبش پایین نمیومد تشنج کرد

بهترین کار اینه که ببره بیمارستان اورژانس 

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشویه اخه خابیده بیدار میشه خیلی خابش میومد میگفت مامان بزار بخابم من نمیدونم چرا سردش شد فکر میکنم ...

کروناس بچه منم گرفت، سردش نیس تب و لرز کرده توروخدا زنگ بزن اورژانس بگه چیکار کنی من شیاف زدم و سرم زد بهش

پاشویه اخه خابیده بیدار میشه خیلی خابش میومد میگفت مامان بزار بخابم من نمیدونم چرا سردش شد فکر میکنم ...

عزیزم پاشویه کن ابی رو اتیشه 

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

برای خنک کردن بدن کودک خود، لباس های او را از تنش در نیاورید زیرا تب یک واکنش طبیعی و سالم در برابر عفونت ها است 

از پوشاندن تعداد زیادی لباس به تن کودک خودداری کنید

از پوشاندن کودک با پتوی زیاد خودداری کنید

به کودکان زیر 16 سال آسپرین ندهید

ایبوپروفن و پاراستامول را با هم ترکیب نکنید، مگر در صورت تجویز پزشک 

پاراستامول را به کودک زیر 2 ماه ندهید

به کودک زیر 3 ماه یا کمتر از 5 کیلو ایبوپروفن ندهید 

به کودکان مبتلا به آسم ایبوپروفن ندهید 

عزیزم نمیدونم کروناس یا چی دکترش فردا عصر میاد مطب

سلام منم پسرم دقیقا مثل پسر شما یهو تب کرد . از استامینوفن و شربت سرماخوردگی و حتی پروفن حتی شیاف استا گزاشتم ولی پایین نیومد . نیم ساعت پایین میومد دوباره میرفت رو ۳۹ ‌ .‌ دیگه اخراش میگفت چشام میسوزه و سردمه ..‌ اوردمش بیمارستان دیگه . 

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
کروناس بچه منم گرفت، سردش نیس تب و لرز کرده توروخدا زنگ بزن اورژانس بگه چیکار کنی من شیاف زدم و سرم ...

امشب مادرشوهرمنم تب کرده بود فقط تب داشت یعنی کروناست؟؟رو  ۳۸ ۳۹بوده تبش ولی دکترگفت کرونانیست فشارشم۱۸بود

💔🖤

لباسهاش رو کم کن ،ویک دستمال خیس کن وناحیه گردن ودستها وپاهاش روباهاش خنک کن ،اگر تبش پایین نیومد حتما ببرش بیمارستان ،تا خدای نکرده تشنج نکنه ،

ابته دکتر بچه های من میگفت اگر تبشون بالاست یک تصفه قرص دیازپام برای جلوگیری ازتشنج بهشون بده ،

تا عصر میخوای صبر کنی 

الان ببرش کلینیک شبانه روزی  دکتر تا عصر خوب شده 

تب ولرز داره خوب نیستا من ادم بزرگ بودم لرز میکردم کلافه شده بودم این بچه است خدلی نورده تبش بره بالاتر تشنج میکنه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

اوردمش بیمارستان خودمون . من خودم پرستارم . پزشک اطفال گفت تست رپید کرونا بگیر . . هنون لحظه گرفتیم مثبت شد ... براش سرم و آپوتل و دگزا زدیم اومد روی ۳۷ و نیم ... ببرس بیمارستان اورزانس ... 

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰