2777
2789
عنوان

دوستان کسی بیداره حال پسرم خیلی بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 80 پست
واس همینه که میگن روی هر بدنی یه جور واکنش نشون میده این ویروس لعنتی انشالله سرش کنده بشه

انشالله جالب اینه فامیلمون خونمون بود از همون موقع ،چون سن مادرش بالاس ترسید برگرده گفت نکنه ناقل باشم مریضشون کنم اصلا هیچ علایمی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۵ سالشه دیروز تب داشت استامینوفن بهش دادبازم بدنش داغ بود برا دکتر پیام دادم گفت شیافت دیکلوفناک ۵۰  اکه داری بده بعد از چهار ساعت که بروفن دادم دیگه صبح تبش قطع شدصبح می‌گفت نمیتونم آب دهنم قورت بدم بردمش دکتر درمانگاه نگاش هم نکرد گفت ا میکرونه حالا از مغرب  از گلو درد میناله سقف دهنش ته گلوش همش دونه زده میخام صبح دوباره ببرمش دکتر 

شما هم نگران نباش تب یا سرمان میشه یا گرما اگه دیدی با شربت نیومد پایین شیافت بزار براش پاشویه کن

من سری قبل که دخترم مریض شد با استامینوفن نیم درجه تبش نیومد پایین دکتر می‌گفت برا امیکرون استامینوفن تاثیرش کمه بروفن بده بهش 

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
خب رزیدنت تازه در حال درس خوندنه و من قبولش ندارم به عنوان دکتر🤭

تنها درمان تب چه تو نوزاد چه تو کودک و چه تو بزرگسال سرم به همراه آپوتل هست ... این دیگه چیز پیچیده ای نیست که دنبال فوق تخصص اطفال میگردی !!! هر جای دنیا هم بری واسه تب همینو میزنن . چه درمانگاه بری چه بیمارستان فوق تخصص اطفال

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
عزیزم من ۳۷ سالمه و بچه هم دارم و هزار بار بچم تب کرده و دکتر اصلا اجازه دادن بروفن نداده و با همین ...

عزیزم شما خداروشکر کن که بچت تب مقاوم به درمان تاحالا نگرفته ...من دیروز عصرو کامل پسرمو پاشویه کردم به همراه شیاف و استامینوفن . ولی اصلا پایین نیومد .. دیگه مجبور شدم پروفن بدم ... منم مخالف پروفنم حالا یکم معدش اذیت شه بهتر از تشنجه 

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰