2777
2789
عنوان

❤روتین پوستی 🌻💐💦

1818 بازدید | 110 پست

سلام عزیزای دلم حالتون خوبه؟؟😄

بیاید روتین پوست بگید در روز چی استفاده میکنید برای شادابی پوست صورت😊؟؟

هرکی روتین خودشو بگه محصول خوبی چیزی خریدین معرفی کنید فردا میخوام برم بخرم😉❤

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
ماسک ورقه ای بخر 

چه مارکی؟

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بخواب بابا روتین چیه

پوسته ها😐

نمیدونم دقیق بگم ولی زیاد فرقی نداره 

تاحالا بلوبری و خیار و ماسک سیاه  خوک

اینا رو زدم خوب بوده😃

من محصولات طبیعی رو در کنار شیمیایی‌ها استفاده می‌کنم...

هر روز صبح خیار یخ زده می‌ذارم روی صورت برای رفع پف صورت و شادابی صورت خوبه

یکی دو روز یک‌بار از ماسک‌های گیاهی مختلف استفاده می‌کنم.

شوینده و تونر برای صبح و شب

ضدآفتاب‌برای بیرون رفتن به صورت قطعی

گاهی ماسک‌های ورقه‌ای

سرم آبرسان پوست

بالم لب هم هر شب برای لطیف شدن لب‌ها😁

من پوستم چربه روزی دوبار با ژل شستشو درماتیپیک صورتمو میشورم بعدش تونر میزنم گلاب و عرق شاهتره و بیدمشک بود فک کنم به مقدار مساوی قاطی میکنم و اسپری میکنم رو صورتم بعدش آبرسان لدورا بود اسمش فک کنم میزنم، بیرون رفتنی هم ضد آفتاب میزنم یه رب قبلش

هفته ای یکبار ماسک ورقه ای 

هفته ای دوبار لایه بردار 

هر روز پوستم رو به یه فوم شستشو ملایم میشورم 

هر روز با تونر پاک میکنم 

هر روز مرطوب کننده استفاده می کنم 

پک زیر چشم و لب رو هم هفته ای یکبار 

بالم لب هر روز میزنم به لبم 

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)