💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
من برای پوستم از خیار یخی استفاده میکنم میتونم بگم بیییینظیره پوستم جوش و جای جوش زیاد داشت خیار رو سرشو میزنم میزارم فریزر میمونه هر شب رو پوستم ماساژ میرم اون سرشو ک ماساژ دادم جدا میکنم باز میزارم فریزر و هرشب میزنم یکم که روی صورتم خشک ضد الوورا رو با ی قطره روغن درخت چای قاطی میکنم روش میزنم ینی بی نظیره عالیه تا صبح میمونه صبح هم میشورم و مرطوب کننده میزنم خیار بی نظیره با الوورا هم که تاثیرش بیشتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من محصولات طبیعی رو در کنار شیمیاییها استفاده میکنم... هر روز صبح خیار یخ زده میذارم روی صورت بر ...
واقعا خیلی خوبه هرروز به پوستتون رسیدگی میکنید😃
مرسی ک وقتتو گذاشتی عزیزم💐
💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
من ماساژ یخ و یه ماسک خونگی هم واسه جای جوش دارم هر روز میزنم همین
یخ برای جوش تاثیر داره واقعا؟
من برای پوستم از خیار یخی استفاده میکنم میتونم بگم بیییینظیره پوستم جوش و جای جوش زیاد داشت خیار رو ...
عزیزم ژل الوورا برای پوست صورت خوب نیست
استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
من پوستم چربه روزی دوبار با ژل شستشو درماتیپیک صورتمو میشورم بعدش تونر میزنم گلاب و عرق شاهتره و بید ...
گلاب ارامش میده شنیدم زیاد بزنیم خوب نیست؟
مرسی گلم❤
استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
من بعضی وقتا از خواب پا میشم صورتمم نمیشورم 😐🚶🏻♀️
😂😂😂 از این به بعد رسیدگی کن خودتم لذت میبری💐😃