2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

1505 بازدید | 23 پست

سلام...

پسرم وزن بدو تولدش ۲۹۰۰ بود...

۲ ماهگیش ۵ کیلو بود

و ۴ ماهش که چند روز پیش تموم شد ۶ کیلو بود...

هرکی پسرم رو میبینه میگه چقدر ضعیفه...

بنظرتون وزن گیریش واقعا کمه؟؟؟

لازمه که ببرمش مشاوره تغذیه؟؟؟

خودم گوشت و ...‌ نمیخورم چون روست ندارم بخاطرهمین شیرم اصلا مغز نداره...

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم پسر منم تقریبا سه ماه و نیمه اس بردمش دکتر گفت باید وزن ۴ ماهگیش دو برابر وزن تولدش باشه ک اگر بود یعنی روند وزن گیری عالی بوده قرار نیس ک همه بچه ها تپل باشن ک 

حس میکنم کم باشه چوندوقولوهای من خیلی نارس متولدشدن با وزن یک کیلوسیصد اینا وزن پنج ماهگیشون هفت ک ...

یعنی لازمه ببرمش مشاوره تغذیه؟؟؟

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
پسر من ۶ ماهگی ۸ کیلو بود گوله لپ بود 😂  شاید پسرت قدش بلندتره؟

نمیدونم قدش بلنده یانه ولی با دختر اقواممون که تفاوت سنیشون ۴ روز هست قدهاشون یکیه ولی اون ماشاا...خیلی تپل تر از اینه...اون رو نمیدونم چند کیلوعه ولی ماشاا...۸ کیلو رو بهش میخوزه😅

عزیزم ببخشید سوالم بی ربطه پسر شمام شبا نمیخابید؟ دختر من ۲۰ روزشه شبا گریه میکنه روزا میخابه 

نه فداتشم میخوابه...قبلا کوچیک تر بود روز ها رو هم بیشترش رو خواب بود ولی الان که بزرگ تر شده روز ها رو بیشترش رو بیداره ولی از قبل (از موقعی که به دنیا اومد)شب هارو میخوابه...

شاید دل درد داره که نمیخوابه گلم

فقط سعی کن همه چی بخوری ک شیرت بیشتر بشه میتونی از پودر شیر افزای گالاکتومید هم استفاده کنی من میخورم خیلی خوبه تو داروخونه ها گیرت میاد طعم وانیل میده صبحا و شبا ی قاشق تو شیر حل کن بخور

عزیزم بچه زیر ۶ ماه چ تغذیه ای داره؟ الان نهایت بتونی شیرخشک کمکی بدی 

خوب میگن چون رفته داخل ۵ ماه شاید اجازه بدن که فرنی و امثال این چیز هارو شروع کنم بهش دادن

نه فداتشم میخوابه...قبلا کوچیک تر بود روز ها رو هم بیشترش رو خواب بود ولی الان که بزرگ تر شده روز ها ...

اره دل درد داره عزیزم نمیدونم چیکارش کنم یعضیا میگن بعد چهل روزش درست میشه واسه همین نمیبرم دکتر میگم الکی سوراخ سوراخش نکن واسه ازمایش و فلان