2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 23 پست
خوب میگن چون رفته داخل ۵ ماه شاید اجازه بدن که فرنی و امثال این چیز هارو شروع کنم بهش دادن

وقتی رفلاکس نداره 

معده بچه رو داغون نکن خواهشن 

الان پرز معده اش برا هضم غذا اماده نیست فقط بزرگ شد مشکل معده میگیره 

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
اره دل درد داره عزیزم نمیدونم چیکارش کنم یعضیا میگن بعد چهل روزش درست میشه واسه همین نمیبرم دکتر میگ ...

من خودم بچم خیلی دل دردی نبود ولی وقتی هایی که شیرش میدادم و دلش دردمیگرفت و گریه میکرد مامانم به اندازه چند قطره آب جوشیده ی سرد شده بهش میداد و باد گلوش رو میگرفت اونوقت آروم میشد...

شماهم بعده وعده هایی که بهش شیر میدی امتحان کن شاید به دل دردش کمکی کرد...

و ضمنا باد گلو گرفتن بعده هر وعده شیری که بهش میدی خیلی تاثیر داره که دل نی نی کمتر درد بگیره

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دل درد داره عزیزم نمیدونم چیکارش کنم یعضیا میگن بعد چهل روزش درست میشه واسه همین نمیبرم دکتر میگ ...

اون که صدرصد بعد ۴۰ روز مطمئن باش خوب میشه...

اون دیگه بعده ۴۰ روز به دنیای که اومده داخلش عادت میکنه و سازگاری پیدا میکنه😅

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
مرسی عزیزم ممنون ک جواب دادی حتما امتحان میکنم 

خواهش عزیزجان انشاا... که واست جواب بده کمتر اذیت بشی❤️

اگه راه حلم کمکت کرد حتما حتما حتما موقع دعا کردن هات واسه خونه دار شدن ماهم دعا کن🙏

وای واقعا؟ ینی شبا میخابه؟؟🥺

اره عزیزم میخوابه نگران نباش