2777
2789
عنوان

خانما بچه ام ادرارش کدر رنگه

1910 بازدید | 16 پست

دخترم یسال و نیمشه امروز که بردمش جیش کنه متوجه شدم ادرارش کدر فقط در طول روز دوبار کدر بود مابین این دوبار ادرارش عادی بود .

برا شما پیش امده اخه نگرانش شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه منظورت اینه که نارنگی یا زرد خیلی پرنگ بود یعنی بدنش خیلی کم اب شده واگرم اب زیاد بهش دادی بر اثر گرما وعرق تپخیر شده وبه رنگ‌ زرد تیره در اومده 

اما اگه کمرنگ وشبیه به اب یعنی مایعات  زیاد خورده

کدر ؟مثلاچه طوری  منظورت اینه کمرنگ بود

نه ببخشید اینو میگم ولی چطور مثلا باش ی مایع سفید قاطی میشه دیگه خودت تصور کنه ادرار را با مایع سفید قاطی کنه کدر میشه دیگه

اگه منظورت اینه که نارنگی یا زرد خیلی پرنگ بود یعنی بدنش خیلی کم اب شده واگرم اب زیاد بهش دادی بر اث ...

ببین صبح که بیدار شد تا جیش کرد اولش کدر بود بعد ماباقیش زرد 

بعد بار دوم بردمش دوباره کدر و از ظهر تا وقتی که الان خوابید یبار سفید بود و بقیه زرد کم رنگ 

کم آبه ب شدت 

باید مایعات تو طول روز زیاد بهش بدی 

یه شربت خیلی کم شیرین آبلیمو درست کن 

فقط یکم شیریتش کن ک بچه فشارش نیوفته 

و خیلیم کم اب لیمو 

چون آب خالی باعث تهوع میشه و بچه دوس نداره

بهش بده یه شیشه شیر پشت هم بخوره البته کم کم ک بالا نیاره

اب بدنش کم و زیاد میشه ک بدلیل گرمای هواس 

کم آبه ب شدت  باید مایعات تو طول روز زیاد بهش بدی  یه شربت خیلی کم شیرین آبلیمو درست کن& ...

اره این روزا کم بش شیر میدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️از فردا دیگه مرتب بش شیرش را میدم 

من زیاد اب نمیدم که جیش نکنه ولی از فردا براش ی بطری اب جدا میزارم و روزی ۳ بار را هم شیرش را بش میدم ببین تو این چند روز هواسم بش باشه که یوقت دوباره جیشش کدر نشه اگه کدر شد میبرمش دکتر که ازمایش بده

ببین صبح که بیدار شد تا جیش کرد اولش کدر بود بعد ماباقیش زرد  بعد بار دوم بردمش دوباره کدر و ا ...

عزیزم اصلا نترس .

این روزا ببخشید حتی ادم بزرگاهم با این اتفاق دست وپنجه نرم میکنن

برای اینکه عمیقا آروم بشی بهتره یه آزمایش ادرار ساده از کوچولوت بگیری 

وخیالت کاملا راحت میشه ضرری نداره یه چکاپ هم هست دیگه.

چون خدایی  نکرده سنگ مثانه عفونت یا خیلی چیزاهم ممکنه عوارضش کدر شدن ادرار باشه.

بازم میگم به احتمال زیاد برای کم ابی بدنه

اره این روزا کم بش شیر میدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️از فردا دیگه مرتب بش شیرش را میدم 

خب پس بچرو سیر نکردی هم تشنه مونده هم زیاد سیر نشده 

متخصص اینارو بهم گفت 

حالا این شربتم ک گفتم بهش بده 

آب جوش سرد شده اندازه یه استکان با دو سه قطره لیمو ترش تازه و یه قاشق مربا خوری شکر 

بچش قبلش، باید بیشتر مزه آب بده یکم تهش مزه شربت

چون اب لیموب مقدار کم، اگه عفونت احتمالی داشته باشه برطرف میکنه 

من زیاد اب نمیدم که جیش نکنه ولی از فردا براش ی بطری اب جدا میزارم و روزی ۳ بار را هم شیرش را بش مید ...

اره عزیزم نترس 

من یه بار بردم دکتر گف آزمایش لازم نیس 

اگه دیدی ادرار بچه تیرس چون بدنش کم آبه و شیر و آب ب قدر کافی نخورده 

مدام ب بچه آب ولرم بده شیر زیاد بده 

تو روز باید ۵ بار ادرار کنه 

اگه دیدی ادرارش زیاد شد و خوب نشد ببرش چکاب

خب پس بچرو سیر نکردی هم تشنه مونده هم زیاد سیر نشده  متخصص اینارو بهم گفت  حالا این شربت ...

مرسی عزیزم ولی لیمو ترش ندارم عوصش لیموها را اسلایس کردم انداختم تو شیشه روش شکر ریختم الان شیره شیرین شده و اسلایس لیمو مثل شربت لیمو ولی بدون اب .

میشه براش از این بزارم با اب گرم قاطی کنم 

اره عزیزم نترس  من یه بار بردم دکتر گف آزمایش لازم نیس  اگه دیدی ادرار بچه تیرس چون بدنش ...

۵ بار بیشتر میره ولی امروز اینجوری شد فقط هم دوبار در روز حالا فردا بش مایعات زیاد میدم ببینم باز اینجوریه