2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زابل که من خودم خبر دارم حتی گاز شهری نداره. آب آشامیدنی لوله کشی نداره. امکانات پزشکی و رفاهی زیر صفر.

من خودم زاهدان بودم حتی اونجا هم آب آشامیدنی میخریدم و خیلی مناطقش گاز کپسولی استفاده می‌کردند هنوز

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اخه فقط برای پزشکی اینجور شهرایی شانس دارم 😭😭

اگه میتونی 7-۸ سال دووم بیاری برو. من که همسرم دو سال زاهدان بود. یکسال موندم سال دوم فرار کردم با بچه هام. یه دکتر درست درمون نداشت مرکز استان هم بود مثلا.

تفریحگاه صفر صفر. هیچی نداره عملا

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یعنی ممکنه خوابگاهمون از این مشکلات داشته باشه؟

نمیدونم یه تماس بگیر از دانشگاه بپرس

از نظر امنیت هم خوب نیستن؟

حالا امنیت با شما زیاد کار ندارن. ولی بارها پیش اومده که در حملات مردم عادی هم شهید شدن

امکانات رو باهاش کنار میاممشکلم روی امنیته شهر امنیه ؟

امنیت بد نیست خوبه