2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکه سیب چند وقت به چند وقت بزنم؟

سلام،اول یک توضیحی بدم راجب ویروسها و بعد راجب درمان و طوری که خودم درمان شدم،بحث خیلی مهمه لطفا بخونید
زگیل و تبخال جزو ویروسهای مقاربتی  که ۷۰ درصد طی رابطه جن.سی در سه ثانیه به طور صددرصد انتقال پیدا میکنن  و ۳۰ درصد از طریق مراکز عمومی لیزر ،سونا،سرویس بهداشتی عمومی و تیغ و ژیلت آلوده و... و این ویروسها به دو دلیل خطرناکن ۱_DNA دارن و موجودی زنده هستن۲_وقتی وارد بدن میشن شروع به رشد و تکثیر میکنن و سلولهای بدن تغییر شکل میدن و سلولهای سرطانی آزاد میکنن،در زگیل تن.اسلی عدم درمان در خانمها باعث سرطان دهانه رحم ،حلق،مق.عد،و در آقایان سرطان پروستات،حلق و مق.عد میشه و تبخال عدم درمانش باعث آلزایمر،سکته های خفیف،تاثیرات منفی روی کلیه کبد و بینایی میشه که در دراز مدت باعث مننژیت مغزی یا تبخال مغزی میشه که باعث جنون در فرد میشه که دیگه درمان نداره،در طب شیمیایی برای درمان زگیل و تبخال از قرص ویتامین،آسیکلوویر،هگزا ،واکسن گارداسیل،لیزر(سوزاندن)فریز(انجماد با نیتروژن مایع) و ...که باید گفت هیچکدام درمان کننده نیست قرصا و گارداسیل برای پیشگیری هست و درمانی انجام نمیدن و زگیل و تبخال یک بیماری پوستی و سطحی نیستن که با لیزر و فریز از بین بره بلکه ویروسی داخل بدن هست که علاوه اینکه از بین نمیرن با لیزر و فریز تحریک هم میشن و باعث میشه فرد بیشتر زائده بزنه و متاسفانه در هر بخشی،  چه خودرو چه مسکن چه غذایی و ‌... مافیا وجود داره و در بحث دارو و درمان هم مافیا وجود داره و اگر مافیا متوجه بشن که چیزی به نفعشون نیست هرکاری میکنن تا مردم متوجه نشن تا از امکانات خودشون استفاده بکنن مثلا در علم پزشکی شیمیایی هیچوقت حاظر نیستن داروی زگیل و تبخال ساخته بشه تا مردم از داروی خودشون و از دستگاه لیزر و فریز خودشون استفاده کنن تا پولی گیرشون بیاد ولی در سال ۹۱ پژوهشکده گیاهان دارویی با کمک شرکتی ایرانی که اسمش نمیارم دارویی ساختن که این بیماریها صددرصد درمان میکنه و زیر نظر وزارت بهداشت،سازمان غذا و دارو،علوم پزشکی،سیب سلامت،نیروی انتظامی و پلیس فتا هستن طوری که سازمان بهداشت جهانی ازشون تقدیر و تشکر کرده و در دنیا فقط سه کشور تونستن این دا.رو بسازن،شرکت ارگانوگلد کانادا،شرکت AHCC آمریکا و شرکت ایرانی که نمیونه ایرانی کیفیت بسیار بالا و قیمت پایینی داره و شرکت ایرانی بخاطر اینکه فیک این دا.رو در بازار نیاد به صورت انحصاری میفروشن از طریق مشاوره‌هاشون چون اگر آزاد بفروشن مردم نمیتونن اصل دا.رو بخرن و فیکش زیاد میشه هرچند الانم هست و من بعد کلی تحقیق یکی از مشاوره‌هاشون پیدا کردم و را.یگان مشاوره دادن و تونستم جواب آزمایشم منفی کنم الحق بهترین هستن  در اینجا لازم دونستم راجب این بیماریها مطلبی عرض کنم و اینکه دانسته خودم در اختیارتون بزارم پ...یج مشاوره میدم اگر لازم دونستید و احتیاج داشتید باهاش در ارتباط باشید clinic.hpv4 عالیه از هر نظر خودتون صحبت کنید متوجه میشید یا حق🙏🏽