2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به یه جایی رسیدم که یه مدت دیگه اصلا شوهرمو دوست نداشتم شوهرمم همینطور از چشم هم افتادیم 

حدیث کسا نذر کردم دلم زیرو روشد الحمدالله همسرمم همینطور معجزشو دیدم به پنج تن قسم دادم که شماها که زمین و آسمون به خاطر شما خلق شده و به خاطر شما درحرکته تغییر دل منو همسرم که کاری نداره واستون

چرا بینتون بهم خورده

به خاطر شوهرم..ول کن رفیقاش نیست البته واسه منم کم نمیذاشت .ولی تاپیکای قبلم هس دعوای اخرمون سرمادرش بود ..ولی کلا مدتیه بهانه گیرشده دوروز قهریم دوروز خووب .دلسردم کرده نهاروشام نمیاد بااینکه مغازه اش نزدیک خونمونه.فقط واسه خواب میاد .خیلی خسته ام دخترمو نگاه میکنم دلم واسش میسوزه خیلی😭منم خیلی سرد شدم خستم از رفتاراش

من به یه جایی رسیدم که یه مدت دیگه اصلا شوهرمو دوست نداشتم شوهرمم همینطور از چشم هم افتادیم  ح ...

چه خوووب خداروشکر منم یه جاخوندم حدیث کسا توخونه بخونین سردی و روابط درست میشه .منم شروع میکنم ماخیلی داغونیم دیگه😞

شک نکن جواب میده هر کی انجام داده معجزه دیده، برو خیالت راحت همه چی درست میشه به امید خدا

فداتشم مهرربون💖حتما میخونم ازهمین امشب ..خیلی خسته ودل شکسته ام.

چه خوووب خداروشکر منم یه جاخوندم حدیث کسا توخونه بخونین سردی و روابط درست میشه .منم شروع میکنم ماخیل ...

آره زندگیه منم سرد شده بود انگار شیطون تودلمون و تو خونمون لونه کرده بود به برکت این دعا الحمدالله خوبیم