2777
2789
عنوان

میشه بیاین

74 بازدید | 12 پست

حالم خیلی بده شرایط بدی رو دارم میگذرونم برام دعا کنین آروم بشم مریضی اعصاب خیلی بده خدا برای هیچ کس نیاره دارم دق میکنم آروم ‌قرار ندارم

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

ان شاءالله به حق بازوی شکسته ی فاطمه ی زهرا خدا حاجتت رو بده و سلامتی رو بهت برگردونه 

اگه ناراحت نمی شی میشه بگی بیماریت چیه آخه پسر منم بیماری اعصاب داره برا اون می پرسم

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
ان شاءالله به حق بازوی شکسته ی فاطمه ی زهرا خدا حاجتت رو بده و سلامتی رو بهت برگردونه  اگه نار ...

من بد زایمانم افسردگی شدید گرفتم دارو مصرف گردم بدش خیلی اتفاقا افتاد دیگه حملات پانیک بهم دست میده دارو میخورم وقتی یه اتفاقی میفته دوباره مریضیم شدید میشه آرامشم بهم میخوره نه میتونم بخوابم نه چیزی بخورم کلا آروم قرار ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بد زایمانم افسردگی شدید گرفتم دارو مصرف گردم بدش خیلی اتفاقا افتاد دیگه حملات پانیک بهم دست میده ...

دکترتو عوض کن یه خانمی رو دیدم اونم مثل شما بود میگفت چند سال دارو خورده بعد خوب شده میگفت روانپزشکش رابرت فرنام بوده تو شیراز اگه اونجا هستی یه سر بزن

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

پسر منم دکتر گفته اسکیزوفرنی داره زندگیمونو به هم زده همه مون داغون شدیم  نمیدوتم چیکار کنم دیگه پیش فوق تخصص کودکان و نوجوانانم بردمش ولی داروها خیلی دیر اثر میکنه

پسر منم دکتر گفته اسکیزوفرنی داره زندگیمونو به هم زده همه مون داغون شدیم  نمیدوتم چیکار کنم دیگ ...

عزیزم من مشکل از خودم و اتفاقای دورو ورم ک نمیزاره آرامش داشته باشم اگرنه پیش بهترین دکتر میرم خیلی دکتر عوض کردم تا اینو پیدا کردم اینم روانپزشکم گفت این آدرس استادم برو پیش ایشون،شما تهرانی؟

پسر منم دکتر گفته اسکیزوفرنی داره زندگیمونو به هم زده همه مون داغون شدیم  نمیدوتم چیکار کنم دیگ ...

خیلیا میان ‌اونجا مشکل پسرتون رودارن خوب شدن

عزیزم من مشکل از خودم و اتفاقای دورو ورم ک نمیزاره آرامش داشته باشم اگرنه پیش بهترین دکتر میرم خیلی ...

نه تهران نیستم فارسیم میشه آدرس دکترتو بدی  همین استاده ها

خیلیا میان ‌اونجا مشکل پسرتون رودارن خوب شدن

لطفا اسم آدرس شماره هر چی داری بهم بده

بعد دکترتون متخصصه یا فوق تخصص؟

لطفا اسم آدرس شماره هر چی داری بهم بده بعد دکترتون متخصصه یا فوق تخصص؟

دکتر علی اکبر بند شاهی بزن نت میارم همه چیش،فکر کنم متخصص

دکتر علی اکبر بند شاهی بزن نت میارم همه چیش،فکر کنم متخصص

مرسی عزیزم امیدوارم خدا سلامتیتو بهت برگردونه

مرسی عزیزم امیدوارم خدا سلامتیتو بهت برگردونه

قربونت عزیزم انشالا توام سلامتی پسرت برگرده دلتون شاد بشه❤️

قربونت عزیزم انشالا توام سلامتی پسرت برگرده دلتون شاد بشه❤️

مرسی گلم 🌺🌺