2777
2789
عنوان

میخوام خودمو پرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته ؟ واسه چی این طوری ناراحت شدی؟

۱۹

همیشه بابام با حرفاش مامانمو میرنجونه اونم زیاد جواب نمیده من برعکس نمیتونم جواب ندم واسه همین همیشه دعوا داریم از یه طرف میبینم دخترای دیگه خیلی ملایمن و تحمل میکنن حالم از خودم بهم میخوره

تصمیمشو گرفته اصرار نکن خواهر ☹

وا یعنی چیی😐خودکشی کنه که چی بشه؟؟ 

چ‍‌ق‍‌د ن‍‌ی‍‌از دارم ی‍‌ک‍‌ی از س‍‌ک‍‌و‍‌ت‍‌م ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍ہ چہ م‍‌رگ‍‌م‍ہ و ف‍‌ق‍‌ط ب‍‌غ‍‌ل‍‌م ک‍‌ن‍ہ . . ! :)️
نپر قطع نخاع میشی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

۱۹

منم مجرد بودم مثل شما همیشه با بابام تنش داشتم چون اون حرف خودشو میزد ومنم کوتاه نمیومدماز مادرم هم به خاطر تحملش شاکی بودم.اقتضای سنه عزیزم.

ولی الان دیگه بیچاره کرک وپرش ریخته. ما از هم دوریم .این سری رفتم خونشون اینقدر جلو بچه ها ونوه هاش کوتاه میومد شاخ دراوردم.میگذره عزیزم 

اینکارو نکن 

منم قبلا میخواستم واسه یه موضوعی خودکشی کنم حتی چندبار عملیش کردم ولی نمردم و الان انقد خوشحالم که میگم چه خوب شد نمردم چون الان ارامش دارم واقعا توهم اینکارو نکن بیخیال سختیا ..:)

هرکی بخواد بمیره..عاشق شه :)