2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید؟

499 بازدید | 38 پست

اگه یه بچه تقریبا همسن بچتون با اینکه بچتون بیگناه بوده بگیرتش زیر کتک یجوری بزنتش به قصد کشت مثلا با دمپایی بزنه تو صورتش...شما برید جداشون کنید شما هم چنگ بزنه و بزنه، چیکار میکنید؟

بنظرتون اشتباس اگه دست روش بلند کرد؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اینقدر وحشیه بنظرم ثواب داره ادبش کنید

داستان اینه ک این بچه در خونشون وایساده بوده یهو یه بچه مریض و روانی واسه خنده هولش میده تو خونه همسایه اونم تو خونه اونا میخوره زمین بچه اون همسایه هم تا میخوره اون بدبختو میزنه ک چرا اومدی تو پارکینگ خونه ما

مامانم رفت جداش کنه داداشمو نکشه، مامانمم زد دستشو کبود کرد مامانمم عصبی شد یکی زد تو صورتش...مامانم میگه اصن دست خودم نبود خیلی بد میزدش هرچی التماسش کردم ولش نکرد خودمم زد

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

نمیزنم مادرشو صدا میکنم وبه مادرش میگم .از این به بعد ۱۰۰برابر بیشتر مراقب بچم میشم 

فقط یکی زد تو صورتش حالا مامان باباش میگن حق نداشتید بزنید حسابتونو میرسیم و فلان

البته اون بچهه ظاهرا رفته به پدر مادرش دروغ گفته اونا هم باور کردن...

نمیزنم مادرشو صدا میکنم وبه مادرش میگم .از این به بعد ۱۰۰برابر بیشتر مراقب بچم میشم 

عزیزم شما فکر میکنی مادرش بچشو تنبیه میکنه؟خوشحال هم میشه که بچش اینقدر وحشیه به هرحال مادر همین بچه است دیگه البته من اینجور فکر میکنم

منم میزنمش😐 والا

خب اونوقت مامان و باباش کلی فحش میدادن و میخواستن بیان دعوا ک حق نداشتی بچمو بزنی چیکار میکردی؟

در صورتی ک بعد از اون همه کارش فقط یکی تو صورتش زده باشی